Home Thailand Bangkok VIDEO | DIE THAISE TAXICHAUFFEURS LIJKEN HET NOOIT AF TE LEREN | WEER EEN OPLICHTINGSZAAK VAN DE BOVENSTE PLANK

VIDEO | DIE THAISE TAXICHAUFFEURS LIJKEN HET NOOIT AF TE LEREN | WEER EEN OPLICHTINGSZAAK VAN DE BOVENSTE PLANK

0
VIDEO | DIE THAISE TAXICHAUFFEURS LIJKEN HET NOOIT AF TE LEREN | WEER EEN OPLICHTINGSZAAK VAN DE BOVENSTE PLANK

~IEMAND BIJ ZIJN KLADDEN GRIJPEN~

(iemand bij zijn kleren grijpen)


BANGKOK:- Momenteel gaat er weer een videoclip de ronde over taxichauffeur uit Bangkok, die met een taximeter rond rijd, welke geheel een eigen leven leidt.
Op de bijgaande videoclip is te zien dat de taximeter om de paar seconden met twee Bath omhoog gaat, tot het aan het bedrag komt van 1.084 baht voor een ritje van hooguit een paar honderd Bath.

Als dan plots de taximeter van 1.084 baht overslaat naar 1195 baht knipperen de passagiers even met hun ogen, terwijl de taxichauffeur maar denkt dat dit ‘voor zoete koek geslikt zal worden’ zo beschreef de Dailey News dit voorval in hun ochtendeditie van deze morgen

Als bewijs plaatste de 30-jarige Kitti Kuaysomboon het filmpje op zijn Facebookpagina, hij vertelde tegen de verslaggever dat hij met zijn zus en haar vriend op weg waren naar Saphan Mai om hun moeder te zien.

In eerste instantie zei hij niets, maar zijn zus zat achter hem in de taxi en begon de door geesten bezette taximeter te filmen, nog afgezien van de snelheid van de meter, knipperde de meter ook verschillende keren, steeds terugkomend met een ander bedrag.

https://youtu.be/XfVr2U9al7U

Toen ze hun ouderlijk huis aangekomen waren betaalden ze uiteindelijk na wat gediscussieer het bedrag 300 baht, maar besloten onmiddellijk deze zaak aan het ministerie van vervoer over land te melden, die de zaak zouden uitzoeken.

Bij dit onderzoek bleek dat dit niet de enige onregelmatigheid bij deze taxichauffeur was, hij zou een valse naam in het taxiregister hebben opgegeven waardoor zijn taxivergunning niet geldig was.

De 30-jarige Kitti zei dat hij de beelden als een waarschuwing voor anderen op zijn Facebookpagina had geplaatst terwijl er toch veel mensen commentaar op zijn verhaal gaven, maar dit terzijde.

Informatie en bron:
Foto: Kitti Kuaysomboon
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: Daily News