Home Thailand Bangkok ViDeO | DEZE THAISE MONNIK ONTKWAM NIET AAN ZIJN LOT MAAR KWAM WEL OP DE VOORRUIT TERECHT

ViDeO | DEZE THAISE MONNIK ONTKWAM NIET AAN ZIJN LOT MAAR KWAM WEL OP DE VOORRUIT TERECHT

0
ViDeO | DEZE THAISE MONNIK ONTKWAM NIET AAN ZIJN LOT MAAR KWAM WEL OP DE VOORRUIT TERECHT

~DAT IS EEN BLOTE BILLEN GEZICHT~

(Géėn lichaamsbeharing te zien)


HUA HIN:- Een Thaise chauffeur kon nog net het Thaise woord ‘wengam’ (het lot) uitspreken toen een monnik over zijn motorkap tegen de voorruit van zijn auto terecht kwam.

Het gehele incident maakte deel uit één minuut durende cam-video die in Thailand veel aandacht geniet. Waarom weet Olleke Bolleke ook niet, was het omdat de chauffeur dacht dat het nog oranje was of was het omdat de hele natie tegen de naakte togus van de monnik kon kijken….wie zal het zeggen?

In ieder geval de reporter van SanookNews schreef dat deze te hard rijdende man op een bepaald moment van rijstrook veranderd en plots een monnik op een motor met zijspan ontwaard. De auto rijdt de motor vanachter aan en de monnik vliegt door de lucht op de motorkap en stuitert via de voorruit op het wegdek.

De reddingswerkers uit Pranburi, van de Prajuab Khirikhan reddingstichting bevestigde dat het ongeluk op 17 maart op de Petchkasem Highway had plaatsgevonden.

Zowel 55-jarige motorrijder, Khun Suriya Buaphu als de niet nader genoemde 40-jarige monnik van een plaatselijke tempel werden met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, zij maken het op dit moment redelijk wel.

De politie van Pranburi heeft verklaard te wachten tot de monnik het ziekenhuis kan verlaten, waarschijnlijk aan het einde van deze week, voordat ze gaan besluiten wat hij moet doen, zo schreef de reporter van SanookNews.

Vorig jaar verscheen er een apart artikel op Olleke Bolleke in Thailand waarin geschreven werd dat veel Thaise automobilisten geloven dat verkeersongevallen een voorbestemd lot zijn.

Desondanks deze denkwijze blijft Thailand aan de top staan van de landen met de meeste dodelijke ongelukken ter wereld.

WAARSCHUWING, DEZE VIDEOCLIP BEVAT BEELDEN
DIE U ALS SCHOKKEND ZOU KUNNEN ERVAREN!

Geplaatst door โคตรคลิป-Kodclip op Dinsdag 20 maart 2018

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Hua Hin
Bron: SanookNews