Video | DE TWEEDE SHALIMAR ONTUCHTPLEGER UIT PATTAYA GEEFT ZICHZELF AAN!!

10
650

~OP EIGEN HOUTJE~

(Iets zelfstandig (eventueel op eigen initiatief) ondernemen)


PATTAYA:- Gisteren heeft de tweede ontuchtpleger die tijdens de “Wan Lai dagen” een meisje in bar restaurant “Shalimar” onzedelijk betastte, zich uit eigenbeweging gemeld bij de politie van Pattaya. Hij zou inmiddels de aanranding toegegeven hebben.

Hij vertelde dat de sociale druk op hem zo groot werd, dat hij besloot op eigen houtje naar de politie te gaan en een gesprek aan te vragen met de hoofdcommissaris van Politie, Khun Apichai Krobpetch. De man, Itthiphon Sumnatha had zich verkleed met zonnebril en een balaclava om herkenning te voorkomen

Itthiphon verontschuldigde zich voor het toebrengen van imago schade en betoog spijt van zijn onzedelijke handelen, deze hele voorstelling was gefilmd werd op Facebook vertoond.

Nadat hij bekentenis had opgebiecht, ging hij samen met de hoofdcommissaris naar de crime scène om precies aan te wijzen waar hij het een en ander had uitgespookt. Hij zal worden vervolgd voor verstoring van de openbare orde en aanranding.

Nu zult u denken …zo dit zaakje is ook weer opgelost, maar dat is allesbehalve waar, want de politie gaat nu op jacht naar de maker van het filmpje.
Het zou gaan om een ene “Ay Nice”. Hij was verantwoordelijk voor het filmen van de clip die zo veel furor heeft veroorzaakt.

De andere man in de zaak die ook bij deze seksuele daad aanwezig was, is al in verzekerde bewaring gesteld.

Informatie en bron:
Foto’s: Siam Chon
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: www.siamchonnews.com/มีคลิปไอ้จก-อนาจารสาวว/

10 REACTIES

Comments are closed.