ViDeO | DE THAISE WEGGEBRUIKERS ZIJN FURIEUS OVER DE NIEUWE “SMART LINE” TECHNOLOGIE

2
482

~NIET LULLEN, ZAKKEN VULLEN~

(Verdienen zonder naar de gevolgen te kijken, de Nederlandse overheid heeft daar ook ook een handje van)


THAILAND:- Op dit moment ventileren vele boze Thaise burgers op internet hun frustratie nadat bekend werd dat de Thaise politie een nieuwe methode in het leven heeft geroepen om verkeersdeelnemers te verhinderen van rijstrook te veranderen.

Er werd een video van de nieuwe technologie in actie op social media geplaatst, wat ertoe leidde dat veel burgers zich beperkt voelde en reageerde op zijn ‘onaangekondigde’ verkeersmaatregel.

De video werd op Facebook gepost, samen met een waarschuwing om niet over de rode lijn te rijden, indien de Thaise verkeersdeelnemers toch menen over de rode lijn te gaan rijden, krijgen ze binnen enkele dagen een bekeuring binnen met een begeleidende foto waarop de verkeersovertreding te zien is, de boete bedraagt 500 baht, indien die niet binnen 7 dagen na uitgifte van de boete wordt betaald komt er een toeslag op van 1000 Baht.

De Thaise weggebruikers zijn furieus en in alle staten nadat de autoriteiten nieuwe “smart line” technologie in gebruik hebben gesteld.

Veel boze reacties werden er online geplaatst in de trant van maakten omdat dit volgens hen gewoon een andere manier was om geld te verdienen aan automobilisten, terwijl anderen van mening waren dat als de autoriteiten niet wilden dat mensen van rijstrook veranderen, een afzetting beter zou zijn.

Een gebruiker wees erop dat uit het gepubliceerd beeldmateriaal er gemiddeld 23 voertuigen per minuut over de lijn zouden rijden, wat een beetje van 33.000 keer per dag zou zijn, dus 33.000 x 500 Baht is werkelijk KASSA!

Er werd niet in de Facebook posting geschreven waar de nieuwe technologie in gebruik was, maar waarschijnlijk is het beter om vanaf nu iets voorzichtiger te rijden.

Informatie en bron:
Foto’s: Isan Makmuan Isan Record
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Isan Makmuan Isan Record

2 REACTIES

  1. Laten we wel zijn,het verkeerslicht staat op groen,en wat zie je er wordt gelijk van baan
    Gewisseld, bovendien is ook door verkeersdeskundige vastgesteld,dat als,je in file rijdt
    Dit totaal niets oplevert

Comments are closed.