ViDeo | DE THAISE OOM VAN OLLEKE BOLLEKE DENKT NOG STEEDS DAT HIJ EEN TIENER IS

2
345

~ERGENS ZIJN GEMAK VAN NEMEN~

(Het zich gemakkelijk maken)


BANGKOK:- Dit afgelopen weekend werd er op social media een filmpje gepost waarop te zien was, hoe een ongeveer veertig jaar oude Thaise man op zijn motor door de omgeving van Bangkok zweefde

Het filmpje bleek afgelopen donderdag op de Ratanathibetweg opgenomen te zijn en werd vervolgens op Facebook gezet. Het kon ook niet anders dan dat de capriolen van de man door de politie opgemerkt werden.
De autoriteiten waren allesbehalve blij met deze gevaarlijke vertoning en riepen de man op om zich te melden op het
politiebureau Ratanthibet.

Het bleek om khun Thitisak Nakdee alias “Noi” te gaan, op het politiebureau vertelde hij dat zijn versnelling vastzat. Om het zich wat gemakkelijker te maken, ging hij onder het rijden op zijn brommer liggen met de handen tegen zijn oren inplaats van aan het stuur. Hij beweerde angstige momenten beleeft te hebben, terwijl Daily News schreef dat hij “in de lorum” was, toen hij door de stad zweefde.

“ECHTER DE POLITIE VAN RATANTHIBET KON ER NIET DE GEIN VAN INZIEN”

Bij onderzoek bleek dat de motor op naam van mevrouw Saowapha stond geregistreerd, de bestuurder van het voertuig zou haar man geweest zijn. Ze vroegen hem om het bureau te komen voor een praatje.

Gisteren verscheen de man op het politiebureau van Ratanthibet, waar hij voor een paar honderd baht beboet werd, voor het niet dragen van een helm en nalatig rijden.
De exacte boete werd niet bekend gemaakt maar zal tussen de 400 en de 1000 Baht liggen.

Om de videoclip te bekijken, klik even op deze link:

Posted by แบบนี้ก็ฮาเหรอ on Thursday, August 17, 2017

Noi vertelde dat de motor een probleem had met de versnelling en zou dat zelf gerepareerd hebben, wat achteraf niet zo goed geluk was. De versnelling reageerde weer niet en besloot toen maar om van het ritje naar zijn werk in Pratunam te genieten, waar hij handelaar in schroot zou zijn.

“Het was toch niet druk op de weg,” vertelde hij tegen de politie maar beloofde hen dit niet weer te doen.

De politie bevestigde dat de motor een versnellerprobleem had en verordonneerde dat de defecte versnelling gereageerd zou worden.

Informatie en bron:
Foto’s: Daily News
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Daily News

2 REACTIES

Comments are closed.