ViDeO | BRANDWEER BANGKOK IN OPSPRAAK, BRANDCOMMANDANT ONTKENT HIER MEDEWERKING AAN GEGEVEN TE HEBBEN

0
196

~BARBERTJE MOET HANGEN~

(Er moet een schuldige zijn)


BANGKOK:- Hier weer een artikeltje om van te smullen, “Niet één van mijn mannen heeft hier aan meegewerkt……. maar als het werkelijk zo is dan zijn de rapen nog niet gaat, briest de brandweercommandant nadat het gebruik van brandkranen tijdens de viering van Songkran werd gepubliceerd.

De vice-brandweercommandant in Bangkok heeft in alle toonaarden ontkend dat de persoon die verantwoordelijk is voor het gebruik van water uit een rode brandkraan één van zijn mannen zou zijn.

Maar als later bewezen wordt dat het wel zo zou zijn, nou dan zal hij er van lusten en niet zo zuinig óók.

Een op de “Drama Addict” -pagina van facebook gedeelde videoclip kreeg veel nationale aandacht. Het toonde een ontzettend lange brandweerslang die aan de brandkraan verbonden was die leidde naar een plek waar mensen met het water aan het gooien waren, het delict zou zich voorgedaan hebben in het district Isaraphap 17.

Het tabloid DailyNews schreef het een misdaad was waarop die drie jaar gevangenisstraf stond of een boete van 6.000 baht of een combinatie van beide.

Khun Somkiat Nonthakaew verklaarde dat uit eerste onderzoek niet kon worden aangetoond dat een brandweerman verantwoordelijk was voor deze gang van zaken, maar dat het wel iemand moest zijn die kennis over dergelijke zaken had.

Als later alsnog werd bewezen dat het één van zijn mannen was, dan zou deze de volle kracht van de wet onder ogen moeten zien.

De eerste video werd verwijderd, zei Daily News, na vrees voor vergelding maar het wordt nog steeds gedeeld.

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link:

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: DailyNews