ViDeO | BEZOEK AAN EEN FEESTJE IN EEN HOMOBAR IN PATTAYA EINDIGT VOOR EEN CAMBODJAAN IN HET ZIEKENHUIS

2
475

~LOSSE HANDJES HEBBEN~

(Regelmatig klappen uitdelen)


PATTAYA:- Een Cambodjaan die naar een feestje in een bar in Boystown moest gewond naar het ziekenhuis worden afgevoerd nadat hij het aan de stok kreeg met een lid van het personeel

De 29-jarige “Khem” uit Cambodja vertelde dat hij zonder geldende reden werd aangevallen door een medewerker van de Scandic bar.

Hij werd ter plekke door de Sawang Booriboom reddingsdienst aan een bloedige beenwand behandeld waarna zij hem naar het ziekenhuis brachten.

De ruzie ging over een man die bij Khem zat, er zou korte woordenwisseling hebben plaatsgevonden waarbij er een glazen glasplaat aan diggelen ging die op zijn been terecht kwam.

Toen de woordenwisseling ontaarde in een vechtpartijtje, ontvluchtte de toeristen “gillen” de bar.

De vierendertig jaar oude ‘Moo Ham Mat’ is bij de politie om zijn losse handjes bekend bekend maar de politie heeft aangegeven eerst het CCTV-beeldmateriaal te willen controleren voordat zij iemand gaan belasten.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Siamchon Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Siamchon Nieuws

2 REACTIES

  1. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het redactioneel werk en mn de tijd die er ingestoken wordt.Hier in de Isaan lees ik elke keer t nieuws om 13.04 als mn mail n seintje geeft.Mn hoofdadres is in Nong Pai ,maar we wonen tijdelijk in n huurhuis in Huai Mek ivm het werk als super visor van mn vrouw.Nogmaals bedankt en respect voor t vele werk.Met vriendelijke groet J.G.Schoemaker

Comments are closed.