ViDeO | 2-JARIGE PEUTER ONTSNAPT TERNAUWERNOOD AAN OMVALLENDE PALMBOOM OP DE WEG IN KORAT

0
280

~DAT IS EEN GELUKSVOGELTJE~

(Hij heeft het geluk aan zijn zijnde)


NAKHON RATCHASIMA:- De beelden van een CCTV systeem laten zien dat een oude palmboom omvalt terwijl er daar een groep kinderen op een betonnen weg aan het spelen waren.

De volwassenen in de buurt horen het gekraak van de boom en oplettende kinderen rende weg om dekking te zoeken, maar de twee jaar oude Phiangfa is verbijsterd en staat aan de grond genageld.De boom komt slecht enkele centimeters boven zijn hoofd terecht omdat de boom ook op de motorkap van een pick-up truck terecht kwam, dat zou de enige reden zijn dat de kleine nog op straat met zijn vriendjes kan spelen.

De moeder, de 27-jarige Khun Jenjira, vertelde tegen de verslaggever van SanookNews dat ze afgelopen zaterdag met haar kinderen naar het pleintje in de wijk Bua Yai gegaan was, daar waren altijd kinderen te vinden die met elkaar aan het ravotten waren. Plots hoorde het geluid van de vallende boom, maar was niet in staat haar zoontje op tijd weg te trekken.

Bewoners zeiden dat verschillende bomen jarenlang in een gevaarlijke toestand verkeerden, maar dat er ook jaren lang niets aan werd gedaan. Nu zijn abrupt alle acht bomen in het gebied omgehakt,

De boom die de peuter bijna het leven kostte, was half opgevreten met termieten en andere insecten.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Korat
Bron: SanookNews