Home Featured UPDATE VIDEO | 25 DODEN BIJ FATAAL ONGELUK TUSSEN BUS EN VRACHTWAGEN IN CHONBURI

UPDATE VIDEO | 25 DODEN BIJ FATAAL ONGELUK TUSSEN BUS EN VRACHTWAGEN IN CHONBURI

8
UPDATE VIDEO | 25 DODEN BIJ FATAAL ONGELUK TUSSEN BUS EN VRACHTWAGEN IN CHONBURI

~TRIEST NIEUWS~


CHONBURI:- Vanmiddag kwam het trieste nieuws binnen dat bij een ongeluk in de wijk wijk Ban Bueng van de provincie Chonburi, inmiddels is het aantal dodelijke slachtoffers opgelopen tot 25. Zij zijn omgekomen in de vuurzee ten gevolge van een botsing tussen een minibusje en een pick-up truck.

Het busje reed op snelweg 344 en was op weg vanuit Chanthaburi naar Bangkok als het om 14:00 uur in aanraking komt met een pick-up truck, daarbij raakte ook een vrachtwagen bij betrokken en vatte vlam

Beide voertuigen stonden binnen de kortste keren in lichtelaaie waarbij in deze verzengende hitte 25 mensen om het leven kwamen, ook de bestuurder van het busje kwam hierbij om het leven.

Meneer Bancha Pannum, een getuige die toevallig bij het kruispunt stond te wachten heeft het allemaal zien gebeuren, hij vertelde dat het minibusje in volle vaart zich in de pick-up truck boorde, ook deze truck zat vol met mensen.

Het minibusje was op weg naar Bangkok was, vervoerde 13 personen, de bestuurder zou tijdens het rijden in slaap gevallen zijn, dit volgens een voorlopige politierapport.

Informatie en bron:
Video: Chayanit Itthipongmaetee
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: Khaosod

8 REACTIES

  1. Allemachtig…25 mensen in twee relatief kleine voertuigen…Ik dacht eerst aan zo’n grote tourbus ! Triest dat men er niets van leert…! Maar ja, vaak gezien…pick-up trucks met in totaal 12 personen achter in de bak…en dat is nog niets eens veel…!

Comments are closed.