Home Olleke Bolleke's Passie Airports VERDACHTE KOFFER OP SUVARNABHUMI BEVATTE ÉÉN MILJOEN BATH | BEWAAKSTER GE-EERT VOOR EERLIJKHEID

VERDACHTE KOFFER OP SUVARNABHUMI BEVATTE ÉÉN MILJOEN BATH | BEWAAKSTER GE-EERT VOOR EERLIJKHEID

2
VERDACHTE KOFFER OP SUVARNABHUMI BEVATTE ÉÉN MILJOEN BATH | BEWAAKSTER GE-EERT VOOR EERLIJKHEID

~ZO EERLIJK ALS GOUD~

(Erg eerlijk zijn)


BANGKOK:- Een bewaakster (foto) was afgelopen zaterdag op de internationale luchthaven Suvarnabhumi aan het werk toen zij plotseling een onbeheerde koffer zag staan, die iemand had achtergelaten op een binnenlandse vlucht.

Volgens het protocol waarschuwde zij onmiddellijk de explosieven afdeling van het vliegveld, welke gelijk aan het werk gingen om de verdachte koffer te onderzoeken, zij waren dus ook met stomheid geslagen dat zij na het openen van de bewuste koffer een bedrag van 1 miljoen Bath in verschillende currency aantroffen.

Men trof er biljetten in aan van vier verschillende valuta’s (Amerikaanse dollar, Euro, Russische roebel en de Thaise baht) ter waarde van een miljoen Baht. Vervolgens trof men ook een Russisch paspoort in de koffer aan.

De identiteit van de eigenaar of de eigenaar is nog niet gepubliceerd. De afdeling gevonden voorwerpen FM91 heeft aangekondigd hier verder onderzoek naar te doen, de bewaakster werd gelauwerd met een oorkonde voor haar eerlijkheid.

Informatie en bron:
Foto: FM91
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: der-farang

 

2 REACTIES

Comments are closed.