VEILIGHEIDSRIEMEN ZORGEN ERVOOR DAT DEZE JONGE THAISE DAME HET LEVEN IN PATTAYA BEHOUDT

0
429

~DOOR HET OOG VAN DE NAALD~

(Ternauwernood aan de dood ontkomen)


PATTAYA:- Gisteren In de middag van 12 juni werden de politie- en nooddiensten van Pattaya geroepen naar de plaats van een verschrikkelijk ongeval te komen waarbij een jong Thais meisje betrokken was.

Toen de politie op de plaats des onheils aankwam ontwaarde zij een zwarte Mazda 2 die op zijn kop langs van de weg lag. Het ongeluk had plaats gevonden in de buurt van de spoorlijn op de snelweg nr.36.

Het slachtoffer, een 22-jarige Thais meisje bevond nog steeds in de auto toen de politie aankwam. Het duurde ongeveer 30 minuten voordat ze een raam konden forceren om haar te redden.

Verbazingwekkend had het slachtoffer slechts kleine letsels opgelopen maar verkeerde in een stevige shock. Nadat het meisje enigszins was bijgeko,en, vertelde zij tegen de politie dat zij op weg naar haar werk reed, toen er enkele documenten uit het handschoenen kastje vielen. Toen zij probeerde om deze documenten weer terug te stoppen, realiseerde ze zich dat ze op tegenovergestelde rijbaan terecht was gekomen en reed recht op een elektriciteitspylon af.

De auto sloeg vervolgens tegen de pylon op en duikelde verder op zijn kop de berm in.
Ze wachtte op vervolgens hulp, maar er kwam niemand om hulp te bieden. Na een korte tijd gewacht te hebben besloot ze haar telefoon te pakken en haar vrienden bellen. Deze kwamen in allerijl naar haar toegesneld maar waren niet in staat om haar uit de benarde situatie te redden, zodat zij de politie verwittigde.

De politie is ervan overtuigd dat het feit dat het jonge slachtoffer haar autogordel droeg ook haar leven heeft gered.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaOne
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: PattayaOneNews