VEEL AUTO’S OP DE MARKT VAN SATTAHIP OP VREEMDE WIJZE ONTGRENDELT, ZIJN ER DIEVEN AAN DE GANG OF IS DE BANK VERANTWOORDELIJK

0
422

~ALS EEN VOS DE PASSIE BREEKT, BOER PAS OP JE GANZEN~

(Een huichelaar is niet te vertrouwen)


SATTAHIP:- SanookNews meldde deze morgen dat de automobilisten in de buurt van de Sattahip-markt voortdurend problemen ondervonden, de automobilisten konden hun voertuigen niet meer vergrendelen met de afstandsbedieningen.

Sommigen inwoners geloven dat er dieven aan het werk zijn in het gebied met behulp van een stoorapparaat.

De lokale detaillisten op de markt in de provincie Chonburi zijn boos omdat ze de schuld krijgen voor medeplichtigheid en willen dat er iets gedaan wordt door de relevante autoriteiten.

Dd lokale verkopers vertelden vertelden tegen de verslaggevers van SanookNews dat het voorheen alleen Toyota auto’s betrof maar nu hebben alle merken auto’s problemen.

De auto’s konden soms op afstand worden vergrendeld, maar konden toen niet worden geopend. Handmatig gebruik van sleutels leverde geen problemen op.
Twee verkopers zeiden dat ze het zat waren de schuld te krijgen en eiste nu actie van de overheid.

De verslaggever van SanookNews sprak met een telecom-expert die zei dat er in het verleden een probleem was dat door het beveiligingssysteem van een lokale bank oorzaak was dat de signalen hinderde.

Sanooknews rapporteerde niet of ze de politie hadden gevraagd of er diefstallen in de omgeving waren geweest.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: SanookNews