VECHTPARTIJ MET STUDENTEN: AGENT SCHIET 6X IN DE LUCHT

0
257

~BUITEN SCHOT BLIJVEN~

(Niet worden aangetast)


BANGKOK:- Een groep van 50 vrienden viel een politieagent in burger aan nadat hij een vriend van hun had doodgeschoten.

De politie van Minburi rukte uit naar de plaats waar een 4e jaars student van een technische school in Bangkapi was neergeschoten. Ekkachai Bunrat, 20, was 4x geraakt door een 9 mm pistool en lag stervend op straat in het district Rom Klao.

De knaap had zelf een .38 revolver in zijn broekzak en nog een vlak bij zijn lichaam. Dus zo onschuldig was hij zelf waarschijnlijk niet. Een onbekende gewonde werd naar het ziekenhuis gebracht.

Na de schietpartij viel een groep van 50 studenten de politie lastig en beweerden dat een agent in burger hun vriend had doodgeschoten. De groep omringde een politieauto en beukten daarop in. Een man in een rood shirtje zat in die auto, en kwam naar buiten, waarop een vechtpartij ontstond.

Volgens journalisten trok hij een pistool en zei ‘ik schiet iedereen neer die in de buurt komt”, en schoot 2x in de lucht.

Toen de groep bleef bakkeleien schoot hij 4x in de lucht. Thai Rath zegt dat hij het publiek daarmee in gevaar  bracht. De man werd daarna met een politieauto afgevoerd.

De politie zegt dat de schoten afgevuurd werden door een agent in burger, toen hij een arrestatie wilde doen in een drugszaak. Een slachtoffer ligt in het ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om achter de werkelijke gang van zaken te komen.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: ThaiRath
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: Thai Rath