VANMORGEN IS EEN BUS-CHAUFFEUR DOOD IN ZIJN BIJ TANK STATION GEPARKEERDE BUS IN PHUKET AANGETROFFEN

0
273

~IN HET HARNAS GESTORVEN~

(Dit is een eufemisme voor volstrekt onverwacht en veel te jong)


PHUKET:- De stadspolitie van Phuket werd vanmorgen van een trieste ontdekking bij een tankstation op Damrong Road in Phuket Town op de hoogte gesteld.

De politie en reddingswerkers arriveerden daar om een ​​lichaam van de 52-jarige Surat Nooklin op de achterbank van de bus te vinden. Hij reageerde niet en beschikte niet meer over vitale lichaamssignalen. Zijn lichaam werd overgebracht naar het Vachira-ziekenhuis.

Een lid van buspersoneel, de 18-jarige Danit Hattong, vertelde tegen de politie dat ze gisteravond om 21.00 uur vanuit Pattalung bij het tankstation arriveerden.

De chauffeur ging aan de achterkant van de bus slapen terwijl ik op de voorstoel sliep. We hadden de ventilatoren aangedaan omdat het erg warm was.
We waren van plan om vandaag om 13.15 uur naar Pattalung terug te rijden. Maar toen ik vanochtend wakker werd, merkte ik dat de bestuurder overleden was. ‘

In dit stadium weet de politie enkel dat de buschauffeur moe was van de lange rit, het weer hoge temperaturen liet zien en dat de buschauffeur een borrel gedronken had voordat hij ging slapen.

De politie zet het onderzoek voort.

Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger