VANMORGEN BIJ EEN MOTORONGELUK IN PATTAYA DRIE NATIONALITEITEN OMGEKOMEN

0
475

~ELK VRAAGSTUK KENT DRIE KANTEN, MIJN KANT, JOU KANT EN DE JUISTE KANT~

(De waarheid ligt in het midden)


PATTAYA:- Vanmorgen in de vroege uren heeft zich weer tragedie in de stad afgespeeld waarbij drie personen om het leven kwamen toen een zware motor een voetganger schepte.

Een zware Kawasaki Z900-motor bereden door een Russische toerist en een Thaise vrouwelijke passagier kwamen bij dit ongeluk om het leven toen ze vanmorgen om 12.10 uur Soi Pattaya 7 in Tambon Nongprue een Zuid-Koreaanse man schepte die net van plan was de weg over te steken.

De Rus werd later geïdentificeerd als 22-jarige Aleksandr Zakharov en de Koreaanse toerist als 20 jaar oude Yongseok Choi. De Thaise vrouw, die vermoedelijk tussen de 20 tot 25 jaar oud is, moet nog worden geïdentificeerd, zo verklaarde de adjunct-inspecteur van Pattaya politiebureau, kapitein Sombat Kaewmoolsuk aan verslaggevers.

Getuigen vertelden de politie dat de Rus met hoge snelheid met de vrouw achter op de rug over de weg racete. De veel te hardrijdende motor raakte een groep toeristen die probeerde de straat bij Soi Pattaya 7 over te steken.

De drie lichamen werden naar het Bang Lamung-ziekenhuis gebracht voor autopsie en identificatie.

Informatie en bron:
Foto’s: Komchadluek
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation

g