Home Algemeen VANDAAG WORDT DE TWEEDE DAG VAN DE IMMENSE REDDINGSOPERATIE IN CHIANG RAI INGEZET

VANDAAG WORDT DE TWEEDE DAG VAN DE IMMENSE REDDINGSOPERATIE IN CHIANG RAI INGEZET

0
VANDAAG WORDT DE TWEEDE DAG VAN DE IMMENSE REDDINGSOPERATIE IN CHIANG RAI INGEZET

~B R E A K I N G N I E U WS~


CHIANG RAI:- Er zijn her en der berichten te horen dat vandaag nog de tweede reddingsoperatie wordt ingezet, er zijn nabij de ingang van de grot inmiddels enkele ambulances geplaatst en zouden er voorbereidingen getroffen zijn om de tweede groep jongens uit de ondergelopen Luang Khun Nam Nang Non-grot te redden.

Na de redding van de vier* jonge voetballers welke gisteren geschiedde, zijn er stemmen opgegaan om zo snel mogelijk ook andere te redden. Wederom gaan teams van van deskundige buitenlandse en Thaise duikers terug het water in voor wat een herhalingsprestatie zou kunnen zijn.

Naar verwachting zal vanavond de premier van Thailand, generaal Prayuth Chan-ocha, naar verwachting vanavond om 17:00 uur zijn opwachting maken om de voortzetting van de reddingspogingen van naderbij te aanschouwen.

Binnenkort zal naar verluidt zal er deze morgen nog een persmoment worden ingelast, waarvan Olleke Bolleke u op de hoogte zal houden.

*Er zijn tegenstellende berichten in de Thaise pers verschenen, de ene krant spreekt over 6 jongens die gered zouden zijn en de ander over vier jongens, het is dus nog even afwachten maar het belangrijkste is dat er met succes gered wordt.

Olleke Bolleke in Noord Thailand