UpDaTe | ZOEK ALSTUBLIEFT DE MOORDENAARS VAN ONZE KINDEREN EN BRENG ZE VOOR HET GERECHT!!!

0
492

~GOD STRAFT ONMIDDELLIJK ~

(Wie zondigt, krijgt binnen afzienbare tijd straf van God)


PATTAYA:- De schutter, waarschijnlijk een huurmoordenaar, wachtte geduldig op de parkeerplaats van de laserboeddha in Sattahip op zijn slachtoffers.

De verdrietige familieleden van twee jonge mensen die zondag op klaarlichte dag werden doodgeschoten bij toeristen op een parkeerplaats van een Chon Buri-toeristische attractie, kwamen vandaag naar het politiebureau om de autoriteiten te vragen de moordenaar(s) zo snel mogelijk te arresteren.

De 20-jarige uit Kalasin afkomstige Paweena Namuangrak werd vier keer geraakt en haar 20-jarige middelbare schoolvriend Anantachai Jaritram drie keer. Ze stierven naast de auto zij aan zij, die zij en twee andere vrienden in voor een dag in Pattaya hadden gehuurd om de Khao Chi Chan boeddha in het district Sattaphip te bezoeken om daar hun eigen ceremonie van verdiensten te maken en de verjaardag van Paweena te vieren.

Een rechercheur heeft tot nu toe ontdekt dat de schutter – waarvan wordt vermoed dat hij een huurmoordenaar is, in een witte sedan op de parkeerplaats stond te wachten voordat hij de twee slachtoffers neerschoot en wegreed. Hun lichamen zijn afgelopen maandagavond naar hun woonplaats in Kalasin vervoerd voor verschillende begrafenisrituelen.

Eerder werd gemeld dat de dodelijke schietpartij zou kunnen voortvloeien uit een vermeend persoonlijk conflict van de twee slachtoffers met een rijke zakenman uit Phuket zouden hebben.

Tijdens een ochtendgebed voor Paweena herinnerde haar verdrietige 41-jarige moeder, khun Wanpen Namuangrak zich dat haar dochter begin 2016 bij de Udon Thani Rajabhat University was gestopt om te werken in een nachtentertainmentlocatie in Phuket, waar ook een buurvrouw zou werken om het gezin financieel te ondersteunen.

Het vrouwelijke slachtoffer Paweena is een maand geleden in Nakhon Pathom gaan werken. Haar moeder, khun Wanpen wist niet of Paweena met anderen conflicten had.
Khun Anantachai was de schoolvriend van Paweena die samen met Paweena ging werken, zei ze. “Toen ik hoorde dat zij en Anantachai doodgeschoten waren bij de Khao Chi Chan, brak mijn hart,” zei ze.

“Ik ben radeloos en weet niet wat ik moet zeggen over hoe mijn liefhebbende dochter die haar uiterste best heeft gedaan om ons gezin te ondersteunen, waarom moet zij op deze manier aan haar einde komen? Ik wil dat de politie de moordenaars van mijn dochter zo snel mogelijk berecht. ‘

Het enorme verdriet is ook in het huis van Anantachai te ervaren, wiens familie weigerde commentaar te geven anders dan te zeggen dat ze wilden dat de politie de moordenaars voor het gerecht bracht. De crematie van Anantachai is gepland voor 1 augustus, en de crematie van Paweena op 2 augustus.

Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation