UpDaTe | ZEVEN VAN DE NEGEN VECHTJASSEN VAN DE GEWELDDADIGE AANVAL IN KORAT, THAILAND OPGEPAKT

0
280

~DE WOORDEN BLIJVEN MIJ IN DE KEEL STEKEN~

(Ik kan niets niets meer zeggen)


NAKHON RATCHASIMA:- Vanmorgen beloofde Olleke Bolleke u nog even terug te komen op het bloedstollende tafereel wat zich afgelopen zaterdag tijdens de Songkran viering in Korat afspeelde.

LEES OOK- Thaise jongeman tijdens Songkran genadeloos buiten bewustzijn geschopt.

Inmiddels zijn zeven jonge blagen gearresteerd voor de mishandeling van een rivaliserende jongeman tijdens een Songkran vechtpartij in het district Muang bij d stad Nakhon Ratchasima.

Ze beweren dat het slachtoffer dronken was en hij zou betrapt zijn bij het vozen met vriendin van een van hen, waarna ze hem overdag ten aanzien van vele toeschouwers totaal ongelofelijk mishandelde.

Hoofdinspecteur politie kolonel Patiyuth Singsomroj, van Muang Nakhon Ratchasima verklaarde dat hij de 7 daders van deze slachtpartij gearresteerd had, het zou gaan om :
* De 25-jarige Wiroj Chanhom.
* De 22-jarige Kiattisak Rongsantia.
* De 20-jarige Sopon Boonprasert
* De 23-jarige Watcharapong Trongcha.

en drie anderen wier namen zijn ingehouden omdat zij jonger dan 18 jaar zijn, behoren tot de negen beschuldigden van geweldadige aanval op het 25-jarige slachtoffer, Khun Athisak (achternaam onthouden).

De twee verdachten zijn gevlucht, echter de politie weet precies wie dit zijn, het zou gaan om Khun Peerapong Maoseub, een verdachte die eerder bij een steekpartij op 26 maart betrokken was, en een andere man die alleen geïdentificeerd kon worden met de bijnaam “Keng Lek”, voegde Patiyuth eraan toe.

De zeven mannen weden in de loop van zondag gearresteerd, en naar verluidt zouden zij hun aanslag bekend hebben maar beweerden dat Athisak dronken was en hadden hem betrapt toen hij aan een vriendin van een hen zat.

Ze zette toen de achtervolging in en vielen hem in het midden van Jom Surangyat Road aan, zei Patiyuth.

Khu Athisak, die een ernstige hersenschudding opliep na het schoppen is weer bij bewustzijn, maar zou onder medisch toezicht blijven, zei hij.

Het incident werd op camera vastgelegd en de videoclip ging viraal op Thaise sociale media, wat resulteerde in zware kritiek op het misdadige gedrag van de jongeren, waardoor mensen in de buurt werden gealarmeerd en verkeersopstoppingen veroorzaakten.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Korat
Bron: The Nation