Home Thailand Bangkok UPDATE | WERKGEVER VAN STONED ZIJNDE BROKKENPILOOT VAN EKAMAI BEREIDT OM DE VELE SCHADES TE BETALEN!

UPDATE | WERKGEVER VAN STONED ZIJNDE BROKKENPILOOT VAN EKAMAI BEREIDT OM DE VELE SCHADES TE BETALEN!

0

~HET GELAG BETALEN~

(Alle kosten moeten betalen terwijl anderen er schuld aan hebben)


BANGKOK:- De werkgever van de zwaar onderinvloed van drugs zijnde vrachtwagenchauffeur, die eerder deze week talloze voertuigen in het Ekamai gebied vernielde, heeft verklaard bereidt te zijn tot compensatie van de geleden schade.

De vrachtwagenchauffeur Mr. Aekapote Yossiri was behoorlijk ondervloed van drugs, welke niet onopgemerkt bleven bij de verkeerspolitie. Toen deze de vrachtwagen tot stoppen maande, gaf de vrachtwagenchauffeur vol gas om via de Thonglor Road over de Ekamai Road te ontsnappen. Hij had er niet op gerekend dat zijn gekozen vluchtweg zo druk zou zijn, zodat hij maar besloot om de vrachtwagen als bulldozer in zetten om zich een weg naar de vrijheid te banen.

Uiteindelijk kon hij door de politie tot stilstand worden gebracht, doordat zij alle vier zijn banden aan gort hadden geschoten, met in zijn kielzog 42 zwaarbeschadigde auto’s en motoren.

De heer Supee Bootprom, de directeur van Chaipivat Company, de werkgever van de vrachtwagenchauffeur, Aekapote Yossiri, zei afgelopen vrijdag dat hij de totale kosten van de schade aan de voertuigen die naar schatting niet meer dan twee miljoen baht zouden bedragen, te betalen.

Hij zei dat hun bedrijfsverzekering, welke is ondergebracht bij de Sin Mun Khong verzekeringsmaatschappij niet meer dan 600.000 baht zou uit betalen. Zodat de directie van het transportbedrijf besloten heeft om de rest van de schade aan de slachtoffers te betalen, zodat er geen rechtszaken tegen het bedrijf hoeven te worden voorbereid.

Voor wat betreft de bestuurder, tsja, zijn bedrijf had niet de achtergronden van deze man bij de politie opgevraagd, de man was vier maanden geleden bij hen in dienst gekomen, en zijn werk tot ieders tevredenheid keurig uitgevoerd. Maar zij zouden wel hun werknemer met de nodige juridische consequenties gaan confronteren.

Aekapote is afgelopen naar het Strafhof van Bangkok Zuid gebracht voor de verlenging van zijn detentie in afwachting van de verdere politie ondervragingen. Hij is inmiddels belast met zeven overtredingen zoals het in bezit hebben van verdovende middelen, het rijden onder invloed van drugs, de verkeersveiligheid in het gedrang brengen, het weglopen bij de politiearrestatie en het achterlaten van slachtoffers in lijdende situatie

Informatie en bron:
Foto: Internet
Rewriter: Olleke Bolleke
Thai PBS