UPDATE | VOLGENS DE POLITIE VAN PATTAYA PLEEGDE DE AMERIKAANSE DUIKER ZELFMOORD

10
623

~SPIJKERS MET KOPPEN SLAAN~

(Eindelijk een stap vooruit in het proces)


PATTAYA:- Het is de politie van Pattaya de mening toegedaan dat de Amerikaanse duiker van Koh Larn zelfmoord heeft gepleegd.

Op 16 december jl. werd het lichaam van een man ontdekt die vastgebonden zat aan een betonnen paal ter hoogte van het strand van Samae op Koh Larn. De man dreef daar met een doorgesneden keel.

De politie slaagde er gisteren in om de indentiteit van de man te achterhalen, het bleek te gaan om een Amerikaanse man, de man genaamd Frank Thomas Kech was gehuwd met een Thaise vrouw en zij woonden gezamenlijk in Bangkok.

Om privacyredenen wordt de naam van de Thaise vrouw niet openbaar gemaakt, ze verklaarde vanmiddag tegen de politie dat haar man een paar dagen naar Pattaya wilde gaan, hij had daarvoor een hotel geboekt op de Second Road.

In haar verklaring liet zij weten dat haar man diverse keren had gezegd dat hij wilde sterven, dit omdat hij er als een berg tegenop zag om ouder en steeds maar zwakker te worden.
Hij wilde een einde aan zijn leven maken, wanneer hij zelf nog genoeg kracht had om zichzelf om te brengen.

De ambtenaren hebben nu ontdekt, door het bekijken van CCTV beelden, dat de heer Kech op 14 december s’morgens om 07:00 uur alleen over de Bali Hai Pier liep om op de veerboot naar Koh Larn te stappen.

Het dodelijke nekletsel was enige zichtbare wond op het lichaam, verder waren er geen andere tekenen van geweld te bemerken.

Op basis van dit bewijs nemen de rechercheurs aan dat hij zelf zijn rugzak aan de betonnen paal moet hebben vastgebonden, dit om ervoor te zorgen dat zijn lichaam later niet de open zee zou opdrijven. Daarna zou hij zelf zijn keel hebben doorgesneden met een stanleymes.

Informatie en bron:
Foto: BangkokJack
Rewriter: Olleke Bolleke
BangkokJack

10 REACTIES

  1. zulke verhalen vind je terug in science fiction. een jonge vent die bang is om ouder te worden en dan zoveel moeite doet om op zo’n manier zelfmoord te plegen. Lijkt op verhaal van DSI jezelf aan je sokken ophangen.

  2. Een goede weduw uitkeering zal er wel achter ziten.. lijkvast binden is wel verdacht..als die nooit terug was gevonden komt er verloopig geen uitkeering..!!

Comments are closed.