UpDaTe – VERKRACHTER VAN DE KHAO SAN ROAD GEPAKT EN OPGESLOTEN

0
209

~ZO DRONKEN ALS EEN KARTOUW~

(Stomdronken)


BANGKOK:-Een bouwvakker die beschuldigd wordt van het verkrachten van een Nieuw Zeelandse toeriste is in Chonburi gearresteerd. Hij wist drie dagen uit handen van de politie te blijven.Pol gen-maj. Surachat Hakparn, bevestigde de arrestatie van de van verkrachting verdachte Anat Ouddee.

Anat, 34, is bouwvakker. Hij werd gezocht wegens verkrachting, en gearresteerd in Bang Lamung district in Pattaya. Hij is over gebracht naar Bangkok voor verhoor.

De arrestatie volgde nadat een Nieuw Zeelandse toeriste, 29, een aanklacht bij de politie had ingediend wegens verkrachting. Deze misdaad vond plaats op een bouwplaats tegenover Wat Rajbophit op zaterdagnacht.

Politie heeft CCTV beelden bekeken. Daarop is een dame gekleed in zwart te zien die uit een taxi stapte om 2.33 in de nacht. Ze zat op de stoep bij de ingang van een steegje. Daarna loopt een man het steegje in, en ging naast haar zitten om met haar te praten. Hij neemt haar bij de hand, en leidde haar naar de bouwplaats.

De vrouw vroeg na de misdaad hulp van de politie.

Die zegt dat Anat bekend heeft. Hij probeerde seks te bedrijven met de vrouw, maar was naar zijn zeggen niet succesvol. Hij zag de vrouw, die nogal bezopen was, en hoopte op een beetje geluk.

De politie geloofd dit goudeerlijke verhaal niet helemaal en wachten de resultaten van een DNA test af. De verdachte heeft geen strafblad. En hij testte negatief op drugsgebruik, wat op zich weer positief is. Hij zit voorlopig in voorarrest.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Bangkok Post