Home Featured Update | TWEEDE MAN IN DE AANVAL OP DE POLITIE MAN IN PATTAYA GEARRESTEERD

Update | TWEEDE MAN IN DE AANVAL OP DE POLITIE MAN IN PATTAYA GEARRESTEERD

2
Update | TWEEDE MAN IN DE AANVAL OP DE POLITIE MAN IN PATTAYA GEARRESTEERD

~DAT IS DE SPIL WAAR ALLES OM DRAAIT~

(Dat is het belangrijkste van de zaak)


PATTAYA:- De politie van Pattaya liet gisteren weten dat zij het tweede bende lid achter de tralies hebben zitten, welke vermoedelijk betrokken is bij een brute aanval op een politieagent in Pattaya vorige week.

Op de CCTV was de aanval van seconde tot seconde te volgen, op de beelden was te zien dat een politieagent op zijn falie kreeg van een bende bestaande uit ongeveer 5-6 mannen.

De politie werd gebeld en deze slaagde erin om een 27-jarige Pattiaan te arresteren, hij zit in inmiddels een gevangenisstraf uit van 2 maanden en 20 dagen.

De andere leden van de bende slaagden erin om te ontsnappen, de politie lanceerde onmiddellijk een uitgebreid onderzoek om ze op te sporen.

De tweede verdachte werd gistermorgen vroeg in het Huay Yai gebied gearresteerd. Hij werd intensief ondervraagd en het duurde niet lang om hem zijn betrokkenheid bij de aanval te laten bekennen. Hij zal nu voor de rechtbank worden gebracht.

Er werd oorspronkelijk geoordeeld dat de aanval de oorzaak was van een arrestatie die vroeger vorige week door het slachtoffer van de aanval werd gemaakt inzake vermeende drugsmisdrijven. Het slachtoffer is ervan overtuigd dat de bende wraak wilde voor de arrestatie van een van hen.

De 2 mannen die zijn gevangen, hebben echter deze theorie tegen gesptoeke en zeggen dat de politieagent in een drukke nachtclub in Pattaya Noord tegen een van hen aanstootte, zonder zich te excuseren, Ze waren net helemaal blij mee en besloten hem buiten een lesje te leren.

De politie gelooft deze theorie niet voor een seconde en zoekt nog steeds naar de andere aanvallers.

Informatie en bron:
Foto’s: Pattaya One
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Pattaya One

2 REACTIES

Comments are closed.