UpDaTe | TIENERS IN PATTAYA VERONTSCHULDIGEN ZICH BIJ EEN POLITIE MET EEN WAI EN KIPPENBOUILLON

0
522

~SPIJT IS EEN HINKENDE BODE~

(Je krijgt altijd te laat spijt van een verkeerde daad)


PATTAYA:- Op nieuwjaarsdag voltrok zich een incident waarbij een in het nauw gedreven politieagent een schot met zijn pistool loste. Op nieuwjaarsdag hadden er zich bij de Happy Net Karaoke lounge een aantal dronken jongelui verzameld die met elkaar op de vuist wilde gaan, juist op dat moment passeerde een wetsdienaar van het politiekorps Pattaya het tafereel op de motor. Hij bedacht zich geen moment en wilde de twee groepen jongelui uit elkaar halen, plots veranderde stemming en richte de dronkaards zich tegen de agent, die geen andere oplossing zag dan zijn pistool te trekken en een waarschuwingsschot te lossen.

De jongelui schenen spijt te hebben van hun actie en kwamen gisteren onderleiding van de 47-jarige eigenaar van de Happy Net Karaoke lounge, Khun Jittaporn Kunsuwan nogmaals in actie, maar nu om gewapend met twee manden kippenbouillon in de hand hun excuses aan agent aan te bieden, natuurlijk ging dit met de nodige traditionele wai’s, waarna werd alles traditiegetrouw in de Thaise doofpot gestopt.

Het hoofd die dit onderzoek leidde, Khun Sompan Suksamran
legde de onverlaten uit dat hun gedrag excessief was, zeker omdat er drank in het spel was.
De jongelui legden uit dat het een misverstand was en dat ze het over hadden gesproken dat een vriend eigelijk onschuldig door de politie was gearresteerd.

Informatie en bron:
Foto’s: 77Jowo
Content: Olleke Bolleke
Bron: 77Jowo