UPDATE | RUSSISCHE TIENERS UIT COMA, DONATIES BLIJVEN NOODZAKELIJK VOOR DE MEDISCHE KOSTEN!

1
630

~EEN GOED HART HEBBEN~

(Vriendelijk zijn voor zijn medemensen)


PATTAYA – De twee uit één Russisch gezin afkomstige tieners, die vorige maand buiten hun schuld door een bus werden overreden zijn, zijn elk uit hun coma ontwaakt, helaas verkeren ze nog steeds met ernstige aandoeningen in het ziekenhuis, waardoor de fondsenwerving noodzakelijk blijft.

De fundraising werd gelanceerd nadat Daniel ( “Danila”) Mokshantsev, 16, en zijn 14-jarige zus Ekaterina ( “Katia”) vorige maand op 23 februari door een bus in Pattaya werden overreden. Volgens het politie rapport, ondersteund door een CCTV opname, reed de bus door het rode licht.

Vandaag stond de teller van de donatie-meter, welke op de Thaise fondsenwerving pagina website Weeboon staat vermeld op 204,974 Bath. Na de laatste oproep van 14 dagen geleden doneerden maar liefst 143 personen het mooie bedrag van 1 miljoen Bath, hetgeen nog niet toereikend is om de medische behandeling te voltooien .

“Daniel is bij bewustzijn en doet het goed, het is moeilijk voor hem om te bewegen, maar hij reageert”, aldus het medisch rapport van afgelopen maandag (13 maart).
“Katia is fysiek erg sterk en is beweeglijk, maar is niet in staat om te reageren op eenvoudige commando’s. Ze is verplaatst naar ander ziekenhuis waar haar broer in de komende dagen ook naar verplaatst zal worden

“De verzekering heeft 660,000 Bath betaald aan het ziekenhuis om de kinderen te behandelen, maar het busbedrijf weigert zelf om ook maar een ​​enkele baht betalen.

Informatie en bron:
Foto: Phuket News
Re-writer: Olleke Bolleke
Bron: thephuketnews.com

1 REACTIE

Comments are closed.