ViDeO-UpDaTe |RUNWAY WEER OPEN NA SLIPPARTIJ VAN THAI AIRWAYS

2
624

~OP EEN GLADDE BAAN ZIJN~

(Zijn ondergang tegemoet gaan)


BANGKOK:- Een van de landingsbanen van Suvarnabhumi Airport die gesloten was nadat een Thai Airways vlucht uit China van de landingsbaan glibberde is weer geopend.Transport minister Arkhom Termpittayapaisith bedankte iedereen die betrokken was bij het herstel, en complimenteerde hen. De tijd gesteld voor de reparatie was 5,5 uur, de reparatie was binnen vier uur voltooid. Goed werk! Het luchtvaaronderzoekscomité  gaat de oorzaak van het ongeluk onderzoeken.

Volgens de directeur veiligheid van Thai, Pratthana Pattanasirim, raakte niemand gewond bij het ongeluk. De Boeing 747 had 97 passagiers en 18 bemanningsleden aan boord. Het vertrok om 08.58 vanuit Guangzhou in China, om te landen op Suvarnabhumi om 10.48.

Passagiers konden het vliegtuig veilig verlaten, en werden naar een terminal gebracht waar ze op adem konden komen. Thai verzorgde de catering terwijl ze wachten op hun bagage.

Thai Airways werkt mee met het onderzoeken van de oorzaak van de slippartij.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties:
Content: B. Botje
Bron: Thai Visa

2 REACTIES

  1. Deze schade in 4 uur tijd gerepareerd????
    Mijn hemel, tovenaars zijn het.
    Er wordt geen onderhoud gedaan, maar als het moet zijn ze zo klaar.
    Ik zou niet graag met dit vliegtuig willen vliegen.

    LOUISE

  2. Beste Louise, de baan was in een paar uur weer gangbaar, provisorisch gerepareerd. Het toestel, dat gaat weken duren voordat het weer fit to fly is en geaccrediteerd. Het You Tube filmpje is redelijk zinloos bij deze. Langdradig en je ziet de 747 niet werkelijk wegglijden.

Comments are closed.