UPDATE | POLITIE WEERLEGT DE AANGIFTE VAN DE GESTOLEN HONDA CLICK VAN EEN ZWEEDSE MAN

0
506

~DAT ZAAKJE ZAL WEL DOODBLOEDEN~

(Die kwestie zal geleidelijk aan wel worden vergeten)


PATTAYA:- De zaak van de gestolen motor van een Zweedse toerist nam dit weekeinde een ​​verrassende ommezwaai toen de politie de zaak minutieus onderzocht, het bleek dat de man vergeten was waar hij zijn brommer geparkeerd had.

Dat was misschien groot nieuws voor het “slachtoffer” de 36-jarige zweed Kristofer Kwang Zon Karlsson, die al door zijn vriendin werdt beschreven als “vergeetachtig”.

“Zijn vriendin zei dat hij een behoorlijk vergeetachtig persoon was en soms hele dag verward rondloop.” Kolonel Apichai Krobpetch, de hoofdcommissaris van politie Pattaya, zei lachend: “Het blijkt dat hij zich gewoon niet kan herinneren waar hij zijn brommer had geparkeerd.”

Bij het politie-onderzoek van bewakingscamera beelden van het Big C Supercenter dat zowel vóór als na het tijdstip dat Karlsson beweerde dat zijn brommer donderdagavond was gestolen er geen beelden waren van hem opgenomen waarop te zien was dat hij de parkeerplaats op of afging, zo vertelde de parkeerplaats manager van Big C.

Karlsson bleeft echter onvermurwbaar bij het feit dat zijn brommer was gestolen.

Met betrekking tot de politieverklaring dat hij gewoon vergeten was waar hij zijn brommer geparkeerd had, betwist Karlsson dat nog steeds, volgens hem is het gewoon onmogelijk

“Ik ga bijna elke dag naar de Big C en parkeer altijd op dezelfde plaats”, zei hij tegen een verslaggever.

Hij zei dat zijn vermeende ‘vergetelheid’ slechts een theorie was om de diefstal van de brommer uit te leggen.

“Zo bestaan veel theorieën en mogelijkheden. Ze zeiden tegen mij: ‘Misschien ben je op die manier, of op die manier. “Maar ik ben er zeker van wat ik doe en laat” zo sprak Karlsson, een Zuid-Koreaanse man met de Zweedse nationaliteit.

“De politie heeft mijn informatie, maar ik denk dat ze niet veel meer kunnen doen. Mijn brommer is verdwenen. De kans om mijn. brommer terug te vinden is erg laag weinig”.

Olleke Bolleke brengt u meer informatie over dit verhaal zodra dit bekend wordt.

Geniet van de zondag !

Met dank aan Olleke Bolleke