UpDaTe | POLITIE CHIANG MAI GAAT DOOR MET HET ONDERZOEK NAAR DE MAKERS VAN EEN OP SOCIAL MEDIA GEPLAATST SEKSFILMPJE

0
221

~EEN VOGEL ZINGT ZOWEL VAN ARMOEDE ALS VAN WEELDE~

(Zowel arme als rijke mensen hebben wel eens plezier)


CHIANG MAI:- De Thaise vrouw en de westerse man die acteurs in een pornofilmpje verschenen en de reputatie van het toerisme in de noordelijke stad Chiang Mai daarmee aantastten, worden door de politie gezocht in het kader van het onderzoek.

Politie major Natthawit Jaichomchen, rechercheur van het politiebureau van Chiang Mai, maakte bekend dat de politie samenwerkt met het ministerie van digitale economie en samenleving om de website waarop deze clips werden gepubliceerd te blokkeren.

De clip, getiteld “Thai VIP Massage” en verschenen op ThaiSwinger.com, toonde de vrouw de rol van een lokale massagemedewerkster, die een massage bij een westerse man verzorgde en welke later gevolgd werd door een nummertje “piet en tôk” heeft bij de inwoners van Chiang Mai veel woede veroorzaakt, die vonden dat het het seksfilmpje de lokale cultuur minachtte en een verkeerde indruk gaven van Thaise massage en zette de politie er toe aan om een onderzoeker doen.

Tijdens het weekend bezocht de politie de locaties die in de clip verschenen, waaronder een massageshop in de Kham Phaeng Din, waar de vrouw, gekleed in traditionele Lanna-stijl kleding, en de toerist buiten praatte voordat er binnen in de shop wat ongeoorloofde scènes opgenomen werden.

Rechercheur Natthawit zei dat de eigenaar en medewerkers van de massageshop bij hoog en laag volhouden dat ze niets met de film te maken hadden en dat ze de twee acteurs nooit in de clip hadden gezien.

Ze vertelden de politie ook dat het filmpje lang geleden opgenomen moest zijn, omdat een decoratieve boog bij het winkelfront die intact leek te zijn, terwijl deze in november 2018 beschadigd was bij een auto-ongeluk.

Ze zeiden ook dat de vrouw in het filmpje geen echte masseuse was omdat ze de lichaamsmassage niet correct heeft uitgevoerd.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation