Home Algemeen UpDaTe | MR. DURIAN HEEFT SPIJT ALS HAREN OP ZIJN HOOFD DOOR OP SOCIAL MEDIA EEN HUWELIJKSKANDIDAAT VOOR ZIJN DOCHTER TE ZOEKEN

UpDaTe | MR. DURIAN HEEFT SPIJT ALS HAREN OP ZIJN HOOFD DOOR OP SOCIAL MEDIA EEN HUWELIJKSKANDIDAAT VOOR ZIJN DOCHTER TE ZOEKEN

0
UpDaTe | MR. DURIAN HEEFT SPIJT ALS HAREN OP ZIJN HOOFD DOOR OP SOCIAL MEDIA EEN HUWELIJKSKANDIDAAT VOOR ZIJN DOCHTER TE ZOEKEN

~DE HELE WERELD DRAAIT OM DE DUIT EN DE FLUIT~

(Alles gaat om geld en seks)


CHUMPHON:- De rijke durianhandelaar die tien miljoen baht wilde weggeven aan degene de hand van zijn dochter vroeg betreurt zijn beslissing.

https://youtu.be/2CeC-1iugYs

De telefoon blijft constant rinkelen en heeft een nadelig effect op zijn bedrijf. Tienduizenden oproepen zijn binnengekomen en hij heeft maar één telefoon.

Daarnaast zijn tientallen mannen naar het familiebedrijf in Lang Suan, Chumpon, gekomen om te kijken of het schoentje past.

Zelfs buitenlanders hebben gebeld, waarvan één uit het verre Zweden.

Gisteren meldde Olleke Bolleke dat Anon Rotthong, 59 jaar, ook bekend als Pa Non (sugar daddy Non), zijn dochter Karnsita als huwelijkskandidate had voorgesteld.

De aanstaande schoonzoon moest gewoon kunnen lezen en schrijven, hard werken en niet lui zijn, geen geldverspiller zijn (lees: gokken) en oh ja, hij moest van durians houden.

Hij hoopte dat iemand hem zou helpen om het familiebedrijf in Lang Suan in het zuiden van Thailand voort te zetten. In ruil daarvoor zou hij de succesvolle man 10 miljoen baht, tien auto’s en een huis geven.

Normaal moet een man een bruidsschat geven maar in dit geval zou de man een bruidsschat krijgen.

Al snel begonnen de telefoontjes binnen te dringen. Een hartenbreker in Trat met de naam Geo of Premyosapon Khongsai meldde zich als eerste, maar Anon had hem door.

Hij dacht dat hij “te knap” was en dat het al werk op de schouders van zijn dochter terecht zou komen.

Khun Anon vertelde vertelde dat hij hoofdpijn had gekregen van de vele telefoontjes die maar niet ophielden en hij slechts één lijn had om zaken te doen, en die stonden nu stil.

Er kwamen huwelijksaanvragen vanuit Thaise gemeenschap en buitenlanders in Thailand. Mensen hadden gebeld uit China, Zweden, Japan en Zuid-Korea.

Buitenlandse filmploegen kwamen hem interviewen.

Maar het ergste van alles waren de honderden mensen die waren die gewoon geld wilden lenen en zijn geliefde dochter als een “mia noi” (minnares) wilden nemen.

Het wordt allemaal goed bedoeld zo meende de dochter die centraal staat in het verhaal:

“Papa bedoelde dat de posting alleen naar vrienden en kennissen ging, het was leuk,” zei Karn. “Maar nu slaat de hele wereld voor onze deur”.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Daily News