UpDaTe | DE NA ONTGROENINGSRITUEEL IN COMA VERKERENDE STUDENT OVERLEDEN

1
241

~RAAD NA DAAD, KOMT STEEDS TE LAAT~

(Nadat het onheil is geschied, heb je niets meer met “achter-afse” wijze raad)


NAKORN PATHOM:- Khun Nong Korn, de M3-student die tijdens een ontgroeningsritueel door oudere jongens tegen de borst werd geschopt, is naar verluidt afgelopen donderdag overleden.

Korn kwam eerder deze maand in coma te liggen toen collega-leerlingen van M6 aan de Prathom Withayalai School in Nakorn Pathom deze verschrikkelijk ruwe ontgroening uitvoerden.

Het zgn. ontgroenen is een studentenactiviteit om nieuwe studenten of rekruten door middel van het uitvoeren van rituelen in een groep te verwelkomen.

Het ontgroenen wordt in Thailand vaak bekritiseerd in Thailand omdat er veel voorvallen zijn geweest waarin het te ver is gegaan.

Dit was zo’n geval. De schooldirectie verdedigt zich door te zeggen dat de ontgroening plaatsvond buiten de campus.

De politie heeft inmiddels meerdere tieners in hechtenis genomen.

Een verschenen bericht op de “Ner Nong Kradone” facebookpagina liet weten dat khun Korn afgelopen donderdagochtend gestorven is, nadat zijn hart het begaf. Met de reanimatie van een half uur slaagde men er niet in hem nieuw leven in te blazen.

Er worden nu verschillende begrafenisrituelen in Wat Samrong in Nakorn Chaisri gehouden, de uiteindelijke crematie zal komende woensdag plaatsvinden.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanook News

1 REACTIE

 1. Alweer een jong leven beeindigd door de stomme doorgedraaide figuren die, omdat het is toegestaan, een leerling het leven uit te schoppen.
  En de struisvogels van die school weten alleen het laffe antwoord te geven dat dit “””buiten de campus is gebeurd””” ergo, totaal onschuldig dus.

  De daders een flinke douw geven en alsmede de leraren een douw plus geldelijke boete.
  Let maar eens op hoe snel dit walchelijke gedoe afgelopen is.

  En de regering moet hier ook maar eens een duidelijk standpunt innemen.
  uuuuuhhhh, zou men weten wat dit is??

  LOUISE

Comments are closed.