UpDATE | DE IN PATTAYA VAN MOORD AANGEKLAAGDE AMERIKAAN HEEFT EERDER IEMAND VAN DE WERELD AFGEHOLPEN

0
543

~DE STOPPEN SLAAN DOOR~

(Gezegd van iemand die totaal uit de bol gaat, gek wordt)


PATTAYA:- De van moord verdachte Amerikaanse man Mr. Jose Manuel Polanco Jr. blijkt allesbehalve een lieverdje te zijn. De man zou in 1993 in North Miami ook al door de Amerikaanse politie beschuldigd zijn van een tweedegraads moord, zo liet de Australische internetkrant news.com.au weten.

Volgens de gepubliceerde rechtbankdocumenten zou Mr. Polanco een ene Mr. Michael Cooper om zeep geholpen hebben na een geschilletje van 20 dollar.

“[Hij] vertelde destijds de rechercheurs waar hij het moordwapen had weggegooid maar dat nooit werd,teruggevonden. Wel werd er DNA bewijs op kleding gevonden, waarop de rechtbank hem veroordeelde.

Polanco werd toen tot 12 jaar gevangenisstraf veroordeeld maar werd na twee jaar vrijgelaten toen de aanklacht tot doodslag met een vuurwapen werd teruggevoerd, vervolgens werd hij 5 jaar onder voorwaardelijke straf vrijgelaten.

Maandag publiceerde Olleke Bolleke in Pattaya de gruwelijke details over het incident, wat resulteerde in de dood van Benjamin Robb. Details die overigens later door Mr. Polanco en enkele ander getuigen werden tegengesproken.

De hoofdcommissaris van politie Pattaya, Khun Apichai Krobpetch zei dat de Australische Mr. Robb een serveerster bij de nek had opgepakt tot haar voeten van de grond waren en zij blauw aanliep.

Polanco raakte door het lint toen hij dit zag en begon te stompen, schoppen en stampen op het hoofd van Robb totdat hij bewusteloos was.

Robb werd overgebracht naar het Pattaya Memorial Hospital waar hij in de vroege uren van zaterdagochtend stierf.

De zaak komt later deze maand nog voor de rechtbank.

Informatie en bron:
Foto’s: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ThaiVisa