UpDaTE | DE IN MIXX DISCOTHEEK IN PATTAYA NEERGESTOKEN AUSTRALIËR VERTELT NU ZIJN KANT VAN HET VERHAAL

0
367

~ZICH ERGENS TEGEN KANTEN~

(Zich ergens tegen verdedigen)


PATTAYA:- Een verslaggever van Thaivisa heeft gesproken met de neergestoken Australische man, Mr. Jeremy McCall. Hij vertelde tegen de verslaggever dat hij nu thuis is in Sydney, herstellende van zijn verwondingen nadat hij werd ontslagen uit het ziekenhuis.

“Ik ben in orde nu ik weer thuis ben in Australië en alles gaat goed met mijn herstel”, zei Jeremy via Facebook.

De 22-jarige Jeremy was met vrienden in de vroege uurtjes van donderdagochtend in Mixx Discotheek in Walking Street geweest toen hij in de borst werd gestoken na een confrontatie met een andere buitenlander.

De Thaise politie heeft vrijdag de man kunnen identificeren als een Israëlische staatsburger die enkele uren nadat hij Jeremy gestoken had uit Thailand was gevlucht.

Na de aanval werd Jaydon Sienkiewicz ten onrechte genoemd als slachtoffer. Jeremy heeft nu echter onthuld dat Jaydon zijn beste vriend is en met hem samen in Mixx Discotheek was.

Jeremy zegt dat hij niet precies weet waarom Jaydon als slachtoffer werd genoemd, maar vermoedt dat het kwam omdat hij een verklaring aan de politie aflegt had en zijn naam vervolgens werd opgepikt door lokale verslaggevers.

Nadat het steekincident door de Thaise media werd gerapporteerd, leken de korrelige beelden van CCTV Jeremy te tonen die een vrouw betastte die bij de man stond en hem vervolgens aanviel.

De man pakte een stiletto en stak razendsnel naar Jeremy, de beelden waarvan Jeremy zelf zegt dat deze beelden niet het hele verhaal vertellen, cruciaal in dit hele gebeuren was dat de vrouw een bekende van hem was en dat hij haar tikte om haar aandacht te trekken.

Jeremy vertelde dat de vrouw een vriendin van één van zijn vrienden was en wilde haar vertellen dat zijn vriend naar haar op zoek was.

“Ik heb haar kont niet aangeraakt, ik probeerde haar aandacht te trekken en tikte haar aan om te zeggen dat mijn vriend haar zocht, zo vertelde Jeremy tegen de verslaggever van de Daily Telegraph.

‘De politie weet dat nu ook,omdat ze bij eerdere opnamen van het CCTV systeem hebben kunnen constateren dat ze de hele nacht bij ons was.’

Jeremy beschreef het steekgevoel een “kleine prikje” te zijn, maar besefte aanvankelijk niet dat hij was neergestoken.

“Ik liep naar mijn vrienden nadat ik werd neergestoken – ze dachten dat ik rode wijn op mijn shirt had, toen ik mijn shirt optilde spoot bloed uit de wond”, zei hij.

“Ik werd uit de club gezet waarna de politie mij buiten op de rug vind en mij toen rechtstreeks naar het ziekenhuis hebben gebracht.”

Dat ziekenhuis was het Pattaya Memorial Hospital, waar Jeremy een chaotische scène over beschreef van mensen met artsen en verpleegkundigen die geen woord Engels konden spreken, niet in staat waren om hem gerust te stellen en massa’s journalisten met camera’s binnen lieten om foto’s van hem te maken terwijl hij in zijn ziekenhuisbed lag.

Hij werd later overgeplaatst naar een ander ziekenhuis waarvan Jeremy vertelde dat deze artsen wel in staat waren om in het Engels te converseren en hem steeds een volledige update gaven over zijn toestand.

Gisteren schreef Thaise media dat de eigenaar van de Mixx Nightclub en de Thaise politie hem cadeautjes gaven en een cheque van 5.000 baht overhandigden om zijn medische kosten te helpen betalen.
Informatie en bron:
Illustraties: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Pattaya.
Bron: Nation TV