UpDaTe | DE EIGENAAR VAN “FLIGHT OF THE GIBBON” PAKT UIT! EN BELOOFD DE FAMILIE ÉÉN MILJOEN BAHT TE GEVEN VOR DE DOOD VAN HUN GELIEFDE

0
348

~DE AANVAL IS DE BESTE VERDEDIGING~

(Je kunt in een strijd of ruzie beter zelf actie ondernemen dan afwachten)


CHIANG MAI:- Wanneer uw nieuwsbeer het opmerkelijke nieuws leest dat de eigenaar van Flight of the Gibbon in Mae Orn met veel tamtam beloofd dat de familie een miljoen baht zou krijgen, gaat er even een siddering over zijn berevel.

Terwijl verschillende kranten melden dat de Thaise autoriteiten dit drama welke afgelopen weekend bij de attractie Flight of the Gibbon in Mae Orn in Chiang Mai
nog steeds nauwkeurig aan het zoeken zijn, heeft de eigenaar van de attractie voor de aanval gekozen, misschien denkende het leed te kunnen verzachten door zich van de “royale” kant te laten zien.

De zip line attractie is direct na de fatale val van een 25-jarige Canadese toerist afgelopen zaterdag gesloten.

Mr. Spencer Charl (naam getranscribeerd van Thai) kelderde de 50 meter diepte in toen een kabel en zijn harnas bezweken, de arme man overleefde zijn laatste rit niet.

Forensische teams zijn onder leiding van politie luitenant kolonel Thanandorn Withayawuthikun alle apparatuur zoals kabels, harnassen en katrollen en ander materiaal aan het onderzoeken.

Een woordvoerder van Flight of the Gibbon, khun Kriangkrai Sihaamphai beweerde dat de attractie voldeed aan alle inspecties. De laatste inspectie zou in maart uitgevoerd zijn. Niet dat het er veel toedoet maar hij meende dat een katrol losgeraakt was.

Hij beweerde ook dat er een verzekering was afgesloten, zodat een miljoen baht naar de familie van het slachtoffer zou gaan.

Khun Arkhom Sommana, hoofd van het subdistrict Huay Kaew gaf opdracht tot sluiting van de faciliteit.

Het Thaise tabloid Thai PBS meldde dat Flight of the Gibbon in 2016 werd onderzocht wegens aantasting door bossen en een ongeluk met een toerist. De kwestie van de inbreuk loopt nog steeds bij de rechtbank.

Inmiddels zijn familieleden van het slachtoffer waren in Chiang Mai aangekomen om zijn gezin troost te bieden.

Normaal laat uw nieuwbeer zich nooit uit over dergelijke activiteiten, maar voor deze ene keer:

SLUITEN DIE HAP EN NOOIT WEER OPEN!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Thai PBS