UpDaTe | DE BUSCHAUFFEUR VAN HET TRIESTE ONGELUK IN KORAT STOND STIJF VAN DE DRUGS EN REED TE HARD!!!

0
700

~HET IS GOD GEKLAAGD~

(Het is heel erg, het is schandalig)


NAKHON RATCHASIMA:- De chauffeur van de tourbus die woensdagavond verongelukte na tegen een vrachtwagen aangereden te hebben, stond stijf van de Yaba, bij dit verschrikkelijke ongeluk kwamen 18 mensen om het leven en raakte er tientallen gewond.

De politie heeft de bewering van het feit dat zijn remmen niet werkten naar “het rijk der fabelen” verwezen nadat ze ontdekt hadden dat er op het wegwerk wel degelijk remsporen te zien waren.

De 45-jarige chauffeur, Khun Kritsana, ontvluchtte in eerste instantie uit de buurt van het ongeluk, welke zich had voorgedaan op een heuvel in het district Wang Nam Khiaw, maar werd snel gearresteerd.

Bij een bloedtest kwam vast te staan dat hij niet gedronken had, maar er waren wel Ya Ba-sporen in zijn urine aangetroffen. Hij gaf toe dat hij het stimulerende middel had ingenomen voordat hij Chantaburi verliet.

Politie luitenant generaal Damrongsak Kittipraphat schreef op Facebook dat de chauffeur op het politiebureau van Udomsap vastzat.

De politie verklaarde ook dat ze vermoedden dat zijn hersenen beïnvloed door de Yaba waren, waardoor hij overmoedig hard gereden had, bovendien was hij niet bekend met de weg.

Direct na zijn arrestatie verklaarde de uit Kalasin afkomstige Kritsada, dat de remmen waren uitgevallen, maar onderzoekers twijfelen daarover vanwege het bewijs.

En alsof dat nog niet genoeg was, zou er ook nog verwarring ontstaan zijn omtrent rijbewijs, de verslaggever van SanookNews meldde dat hij een Type 2-licentie had die geldig tot 2019 was, maar zijn rijbewijs was verlopen.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Korat
Bron: SanookNews