UpDaTe | DE BRIT DIE BELAST WERD MET DE MOORD OP HET BARMEISJE UIT PATTAYA WAS ALLESBEHALVE EEN DOETJE

0
492

~HET WERD HEM TE HEET ONDER DE VOETEN~

(De benen nemen)


PATTAYA:- Zoals gisteren bekend gemaakt heeft de politie van Pattaya een 25-jarige Britse man gearresteerd na de dood van een barmeisje uit Pattaya, dit meisje zou vanaf de vijfde verdieping van het Cosy Beach View Condominium in Pratumnak naar beneden gevallen zijn.Tijdens het verhoor bekende de Britse Reece Vella uit Birmingham zei dat hij niet van plan was om 26-jarige meisje te vermoorden, hij zou haar enkel meegenomen hebben om een paar uurtjes intimiteit te genieten. De DailyNews noemde haar eerder Wannipha Chanhuathon uit Sakon Nakhorn en haar barnaam zou Kannika zijn.

Vella, die het appartement had gehuurd, werd al snel opgepakt nadat er afgelopen zondag een bevelschrift was uitgevaardigd. Hij werd uiteindelijk aangehouden in een bierbar in Soi Pornpraphanimit Soi 7. Bij zijn aanhouding bleek hij in het bezit te zijn van een telefoon van het slachtoffer, aldus de hoofdcommissaris van politie Pattaya, Khun Apichai Krobpetch.

Vella is nu beschuldigd van nalatigheid welke geresulteerd heeft in de dood van een andere persoon en voor de diefstal van de telefoon. Uit zijn paspoort bleek voorts dat hij een “overstay” van 59 dagen had.

Vella vertelde de politie dat hij Kannika mee naar zijn appartement op de vijfde verdieping had meegenomen om samen seks te beleven, eerst hadden zij seks in de slaapkamer, maar hij wilde de stemming veranderen, dus nam hij haar mee naar het balkon.

Maar toen ze op het punt kwamen om het hoogtepunt te bereiken, viel ze van het balkon, zo vertelde hij aan de politie.

Manager Online schreef in de kop van hun artikel dat het stel bezig was met “kinky, rare seks”.

Vella vervolgde dat hij in paniek raakte omdat hij wist dat hij de schuld zou krijgen en nam de telefoon van het slachtoffer mee en ging vervolgens naar Soi Pornpraphanimit, Soi 7, Banglamung, waar hij vervolgens werd gearresteerd.
Hij heeft alle beschuldigingen tegen hem ontkend en is vastgehouden.

Het Engels tabloid The Sun meldde eerder dat Vella ook een motor had gestolen. Ze schreven dat het slachtoffer in Sky Bar in Soi 6 werkte en zou 1500 Baht voor het nummertje hebben gekregen en verder dat het lege zakje Kamagra dat in de kamer werd gevonden een gel was van de Indiase versie van Viagra.

Links Wannipha Chanhuathon uit Sakon Nakhorn met haar collega uit de Sky Bar

Ondertussen, rapporteerde het Britse blad The Mirror dat Vella een veroordeelde verkrachter is, waarop de politie in de UK jacht zou maken.
Volgens dit tabloid zou Vella in 2012 een tiener verkracht hebben waarbij uitzonderlijk geweld aan te pas kwam.

Vella, een ex-soldaat, werd vorig jaar aangeklaagd voor het details van drugs, zodat ook daar arrestatiebevel voor werd uitgeschreven.
Omdat de grond hem in het Verenigd Koninkrijk te heet onder de voeten werd, besloot hij naar Thailand te verhuizen om “een nieuw leven te beginnen” en “uit de problemen te komen”, zo openbaarde zijn broer Andrayoss aan de verslaggever van de Mirror.

“Het was een vreselijke schok toen ons werd verteld dat hij was gearresteerd en we hebben hebben echt medelijden met het meisje en haar familie. Het was een ongeluk, we weten dat het was. Het is verschrikkelijk.”

Informatie en bron:
Foto’s: Daily News, Thai Rath, The Sun
Content: Olleke Bolleke
Bron: Daily News, Thai Rath, The Sun

g