UpDaTe | AUSTRALISCHE MAN HAD RUZIE MET ZIJN THAISE VRIENDIN VOORDAT ZE IN PATTAYA VAN HET BALKON SPRONG

0
529

~TRAGISCH~


PATTAYA:- Een Australische man die door de politie werd ondervraagd nadat zijn Thaise vriendin van het balkon sprong waar beide woonde, vertelde tegen de politie dat hij kort voor haar dood ruzie met haar had.

Nadat zijn 28-jarige vriendin Wilawal Poolsuksern in de vroege uren van maandagochtend uit het “Mint Mansion” in Pattaya was gesprongen werd Mr. Travis Crow in hechtenis genomen.

Videobeelden van de scène toonden een radeloze meneer Crow die haar hand vasthield terwijl paramedici probeerde haar leven te sparen.

Mr. Crow vertelde tegen de politie dat ze rond 1.30 uur waren thuisgekomen na een avondje wezen boemelen, eenmaal in het appartement kreeg het dronken stel ruzie met elkaar.

Toen Mr. Crow uit de badkamer kwam, zag hij zijn vriendin op het balkon zag staan. Toen hij haar sommeerde naar binnen te komen, sprong ze de balustrade aldus Mr. Crow.

Mr. Crow vertelde dat de ruzie “totaal niet ernstiger was dan wat andere koppels hebben” en dat hij kapot was door de dood van zijn vriendin.

Het lichaam van mevrouw Poolsukserm is nu vrijgegeven aan haar familie in Uthai Thani.

Men zegt dat meneer Crow 20.000 baht heeft betaald voor de begrafenis, meldde de Australiër.

De politie zei donderdag dat ze niet geloofden dat er verdachte omstandigheden waren rond de dood van mevrouw Poolsuksern.

Informatie en bron:
Illustraties: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: ThaiVisa