UITSMIJTER NEERGESCHOTEN NA RUZIE OVER BLIKSCHADE BIJ MOTOR IN CHONBURI

1
622

~HIJ HEEFT HET HACHJE ERBIJ INGESCHOTEN~

(Hij is erbij overleden)


CHONBURI:- Gisteren werd een 25-jarige portier van een muziekcafé in de wijk Phanat Nikhom in de oostelijke provincie Chonburi neergeschoten tijdens een conflict inzake een lichte beschadiging aan zijn motor, de dader schoot hem drie keer in de borst.

De vrijwillige ambulance bracht de als Somkit Jenprath geïdentificeerde man met spoed naar de eerste hulp van ziekenhuis Chonburi, waar hij kort na aankomst bezweek aan zijn verwondingen.

Getuigen melden dat de uitsmijter had gezien dat drie jonge dronken mannen bij het verlaten van de pub zijn motor op de parkeerplaats hadden geramd, deze heren waren niet bereid om de ontstane schade te betalen.

In plaats daarvan dachten de tieners dat het passend zou zijn om de uitsmijter uit te dagen door hem te beledigen.
De confrontatie werd steeds heftiger en eindigde uiteindelijk dat één van de drie provocateurs een pistool tevoorschijn haalde en zes keer op de 25-jarige portier schoot. Drie van de de kogels troffen hem in de borst.

De politie is ervan overtuigd dat ze binnenkort de daders kunnen arresteren. Evenals de details van de jonge mannen, hebben de ambtenaren ook beelden van de bewakingscamera van de parkeerplaats, waarbij ten minste een deel van het kenteken van de Honda Civic zichtbaar was, waarmee dit gezelschap de parkeerplaats verliet.

Informatie en bron:
Foto’s: Wochenblitz
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Wochenblitz.com

1 REACTIE

Comments are closed.