Home Featured TWEE RUSSISCHE TOERISTEN OP KOH SAMUI VAN DE VERDRINKINGSDOOD GERED DOOR 2 EXPATS

TWEE RUSSISCHE TOERISTEN OP KOH SAMUI VAN DE VERDRINKINGSDOOD GERED DOOR 2 EXPATS

0
TWEE RUSSISCHE TOERISTEN OP KOH SAMUI VAN DE VERDRINKINGSDOOD GERED DOOR 2 EXPATS

~ZIJN EIGEN NAAD NAAIEN~

(iets op zijn eigen manier uitvoeren; eigenwijs zijn


KOH SAMUI:- Gelukkig waren er gisteren twee alerte expats op het strand van Chaweng en mede door hun snelle handelen konden twee Russische toeristen het nog navertellen.

Ondanks het feit dat de rode vlag in top hing, hetgeen impliceert dat er niet gezwommen mag worden, meende twee Russische toeristen dat zij zich er wel aan konden wagen.
De stormachtige zee, welke voor flinke onderstromingen kan zorgen, trokken de twee toeristen verder weg van het strand, en moesten ze zwemmen voor hun leven.

Op het strand merkte aantal mensen dat het Russische paar aan het verdrinken was, echter niemand stond op om de twee te gaan helpen.
Echter Mr. Cord Biggs, een farang die op Koh Samui woont en op Chaweng Beach met drie vrienden aan het volleyballen was, hoorde hun benarde hulpkreten.

De vier volleyballers bedachten zich géén moment en gingen onmiddellijk de woeste zee in om het in paniek zijnde echtpaar te redden
Cord Biggs bereikte als eerste de vrouw, omdat zij blijkbaar degene was die het hardst hulp nodig had. Terwijl de Russin naar het strand gebracht werd, trok een surfer de Russische man op zijn board en bracht hem naar de wal.

Op het strand was het geredde paar totaal uitgeput en hadden beiden zichtbare verdrinkingsverschijnselen, zodat zij vervolgens naar het ziekenhuis gebracht werden.

Mister Cord Biggs en zijn vrienden werden op het strand door de omstanders uitvoering bedankt voor hun heldendaden.

Informatie en bron:
Foto: Phuket Gazette
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: der-Farang.com