TWEE BAR RAZZIA’S IN DE WALKING STREET VAN PATTAYA IN HET KADER VAN DE “SAFETY FOR TOURITS” CAMPAGNE

0
1805

 


~ZO ONSCHULDIG ZIJN ALS EEN PASGEBOREN LAMMETJE~

(Geen enkele schuld hebben)


PATTAYA:- Gisteren werden er twee invallen door de politie van Pattaya uitgevoerd, dit zou gedaan zijn om de veiligheid van de toeristen in deze feestdagen te waarborgen. Eerder had de politie hiervoor een campagne onder de naam:

“SAFETY FOR TOURITS”

bedacht.

Zoals in kop vermeld werden deze invallen in de Walking Street in Pattaya Zuid door de politie in samenwerking met de junta uitgevoerd.

De verslaggever van TNews meldde aanvankelijk dat er veel wetovertredingen werden gevonden, maar de kern van het verhaal onthulde dat dit helemaal niet het geval was, er waren onregelmatigheden in de vergunningen aangetroffen.

De eerste inval was voor de Marilyn Monroe A Go Go gereserveerd, toen Khun Pichet Thammahone en zijn mannen daar binnenvielen, troffen ze 40 dansende ‘coyotes’ aan en een flinke klantenkring die zich uitermate vermaakten. Geen van de dansende dames was minderjarig en er werden geen minderjarige klanten aangetroffen. Wel ontdekte de politie dat de horecagelegenheid geen juiste vergunning had.

De tweede overval werd in het muziekcafé uitgevoerd, volgens de verslaggever liepen de klanten daar gelijk de tent uit, de muziek werd uitgeschakeld en verder was alles gelijk aan de andere inval, ook hier geen onregelmatigheden dan alleen een verkeerde gebruikersvergunning.

In beide horecagelegenheden werden de gegevens van de medewerkers vastgelegd, wat volgens Tnews een goede manier is om toeristen te beschermen die het slachtoffer van een misdrijf kunnen worden.

Informatie en bron:
Foto’s: TNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: TNews