Home Featured TSJECHISCHE TOERIST KUKELT VAN EEN KLIF BIJ EEN WATERVAL OP KOH SAMUI DE DOOD IN

TSJECHISCHE TOERIST KUKELT VAN EEN KLIF BIJ EEN WATERVAL OP KOH SAMUI DE DOOD IN

0
TSJECHISCHE TOERIST KUKELT VAN EEN KLIF BIJ EEN WATERVAL OP KOH SAMUI DE DOOD IN

~HIJ WAS ACHTER DE PUTTINGS GEVALLEN~

(Hij was hopeloos verloren)


KOH SAMUI:-Eergisteren is een 32-jarige Tsjechische toerist om het leven gekomen toen hij zich te dicht bij de rand van een klif bij een waterval waagde, de voorval zou zich op Koh Samui in de provincie Surat Thani hebben voorgedaan.

De Tsjech, Mr. Jiri Barta, was op de motor met acht andere toeristen naar de Bang Khun Sri waterval gereden, zo beweerde een Brit die bij de groep hoorde.

Mr, Barta liep naar de rand van de klif en vroeg zijn vriend om een ​​foto van hem te maken. Toen hij echter poseerde voor foto’s, verloor hij zijn evenwicht en dook hij naar beneden.

Zijn vrienden klommen naar beneden om hem te redden en ontdekten dat hij buiten bewustzijn was. Ze voerden Cardiopulmonale reanimatie (reanimatie) uit, helaas zonder succes, een van de toeristen was onderwijl hulp gaan halen bij de lokale bevolking.

De reddingswerkers kwamen later ter plaatse en brachten Barta’s lichaam naar Samui Hospital voor autopsie.

Volgens de chef van Surat Thani Tourist Assistance Center Samitsak Suthara, is de Bang Khun Sri hebben de klif bij waterval als verboden gebied verklaard voor bezoekers, omdat bij deze klif veel ongelukken voorkomen.

De lokale bewoners hebben de rand van de klif met touw afgezet en waarschuwingsborden geplaatst na de frequente ongelukken ter plaatse. De meest recente zaak was een Rus die zijn been brak nadat hij van de klif was gevallen.

Informatie en bron:
Foto’s: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke op Koh Samui
Bron: Thai PBS