TOUROPERATOR CORENDON BREIDT AANBOD UIT MEG THAILAND IN SAMENWERKING MET DE KLM

1
390

~NIEUWE MESSEN SNIJDEN SCHERP~

(Met iets (iemand) nieuws is het aangenaam werken)


LIJNDEN:- Corendon presenteert Thailand als haar nieuwste vakantiebestemming. De touroperator verkoopt het hele jaar door pakketreizen naar badplaats Hua Hin. In deze populaire badplaats biedt Corendon diverse accommodaties aan, variërend van viersterren hotels tot vijfsterren all-inclusive resorts.

Een negendaagse vakantie naar Thailand is bij Corendon al te boeken vanaf €599 per persoon. Dit is inclusief een directe KLM retourvlucht, transfer en viersterrenhotel.

Op de bestemming is Nederlandssprekende reisleiding aanwezig. Ook is het mogelijk om een strandvakantie te combineren met een aantal dagen Bangkok, de bruisende kosmopolitische hoofdstad van Thailand.

Een vierdaagse citytrip Bangkok gecombineerd met een achtdaagse strandvakantie is al boekbaar vanaf €799 per persoon. Een vijftiendaagse rondreis met onder andere een bezoek aan Chiang Mai en Bangkok wordt in samenwerking met Stip Reizen aangeboden vanaf € 999 per persoon. De vakanties zijn vanaf nu te boeken en de eerste vertrekdatum is 1 november 2017.

Informatie en bron:
Foto’s:Travelpro
Auteur: Dylan Cinjee
Bron: travelpro.nl

1 REACTIE

Comments are closed.