ViDeO | TOURBUS RIJDT IN GREPPEL DANKZIJ GOOGLE

0
507

~IN DE BUS BLAZEN~

(Fink betalen)


PATTAYA:- Een (gelukkig) lege tourbus viel in een greppel langs de weg in de buurt van Pattaya. Dat kwam ‘omdat hij verkeerde instructies kreeg van Google Maps’, zei de chauffeur.

Tragul Boonmak zegt dat hij rechtstreeks een greppel in reed na het volgen van de instructies van Google GPS navigatie. Die zei hem een bocht naar links te maken op Sukhumvit Road. Omdat het donker was zag hij de greppel niet, zegt hij.

Gelukkig raakte Tragul niet gewond, en zaten er geen passagiers in de bus. Die had hij net afgezet bij een attractie. Hij was onderweg om hun bagage naar hun hotel te brengen. De bus kwam vast te zitten in de greppel, en Tragul moest de politie bellen voor assistentie.

Tragul had zijn dag die dag niet. Vroeg in de morgen brak een drijfriem. Daardoor was hij uren te laat om de groep op te pikken. Dat waardeerde de groep enorm. Toen de bus vast kwam te zitten in de greppel zei de groep dat ze hem niet meer nodig hadden, en eisten een andere bus. “Ik heb vandaag mij pechdag” zei Tragul. Misschien komt Google binnenkort met een app daar voor.

Informatie en bron:
Illustraties: Coconuts BKK
Content: B. Botje in Oost Thailand
Bron: Bangkok Coconuts