TOERISTEN KOH SI CHANG……KOM ALSJEBLIEFT TERUG…..DE DUIVEL ZIT ACHTER SLOT EN GRENDEL

0
643

~HIJ LIGT ZIEK~

(Hij zit in de gevangenis)


PATTAYA:- De handelaren op Koh Si Chang voor de kust van Chonburi zitten in zak en as en roepen de toeristen om terug te komen naar het vakantie-eiland.

Ze vertelden dat de duivel “Ai Korn” achter slot en grendel zit en dat er niets te vrezen valt.

Onze verslaggever ging even naar Koh Si Chang en vond het eiland bijna volledig verlaten, sinds de verkrachting van zondag en de moord op een 26-jarige Duitse toeristen laten de Thaise en buitenlandse toeristen links liggen.

Na de afschuwelijke misdaad, waarbij het slachtoffer werd verkracht, met een steen in het gezicht werd geslagen, 50 meter lang levend voortgesleept, vervolgens doodgeslagen en verstopt onder rotsen en varens op een heuvel, waren er gisteren slechts een handje vol toeristen te ontdekken.

Toeristen hadden duidelijk het schokkende nieuws gehoord.

De duivel is in hechtenis en heeft toegegeven ten tijde van zijn verschrikkelijke daden, stijf stond van de drugs. De 23-jarige
Ronakorn, nu genoemd in de Thaise media als “Ai Korn”. Hij kwam uit het Tha Thewawong-gebied van het eiland waar onze verslaggever gisteren enkele lokale handelaren interviewde.

De 37-jarige Rattiya Sangthong, die een restaurant runt, zit met de handen in het haar en vertelde dat na het geweldsincident alle toeristen massaal zijn vertrokken.

Ze zei dat er in haar 37 jaar nooit een moord van deze aard op haar eiland was geweest. In een bericht gericht tegen toeristen smeekte ze:

“Kom alsjeblieft terug”.

Onze verslaggever merkte op dat de term “Ai” is toegevoegd aan ernstige criminelen die verachtelijke misdaden plegen. In deze zin zou u met Ai Korn “The Devil Korn” kunnen bedoelen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Thai Rath