Home Featured TOERISTE IN CHIANG MAI VERKRACHT DOOR DRIE MAN

TOERISTE IN CHIANG MAI VERKRACHT DOOR DRIE MAN

0
TOERISTE IN CHIANG MAI VERKRACHT DOOR DRIE MAN

 ~ZIJN KRACHTEN MET IEMAND METEN~

(Kijken wie het sterkst; het machtigste is)


CHIANG MAI:- Drie Birmanen zijn gearresteerd omdat ze mogelijk een Amerikaanse toeriste verkracht hebben in het district Doi Saket. 

De drie zijn gastarbeiders die werken in de bouw. De politie identificeerde ze als Dam, Daeng en Noi, omdat ze met z’n drietjes een groepsverkrachting uitvoerden. De verkrachting pleegden ze vorige week, vlak voor het weekeinde.

De toeriste reist in Thailand met haar vriend. Ze stopten bij een kruidenierswinkel, waar ze zich excuseerde en naar de wc ging. Ze werd gevolgd en verkracht door de drie Birmanen.

De eigenaar van de winkel vertelde de politie dat de vrouw en haar vriend zijn winkel in kwamen om daar alcohol te kopen. Ze ontmoeten de Birmanen in de winkel volgens hem.

De vrouw is onderzocht in het ziekenhuis, zegt de politie. De drie Birmanen zeggen dat er van verkrachting geen sprake was, de vrouw had toestemming gegeven om zich te laten wippen door dit drietal. De politie denkt daar anders over. Ze zijn aangeklaagd wegens groepsverkrachting. Indien de rechter daar ook zo over denkt kunnen ze twintig jaar de bak in met en/of een boete van Bt 40.000. Vrij op borgtocht is hun geweigerd.

Informatie en bron:
Foto’s: Khaosod
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: Khaosod