TIJDENS DE VLOOTSCHOUW ZAL ER OP 19 NOVEMBER EEN PARADE VAN VERSCHILLENDE TOERISTISCHE ATTRACTIES IN PATTAYA GEHOUDEN WORDEN

0
842

“Dat zijn onze jantjes, dat zijn onze jantjes.
Dat zijn de jantjes met de branie kraag.
En vrolijke buisies en stevige vuisies
dat zien de meiden en de jongens allemaal even graag”


PATTAYA: – Tot nu toe hebben vijftien toeristische attracties uit en om Pattaya zich gemeld om deel te nemen aan de “cultuur en kleur” parade tijdens de International Fleet Show op 19 november.

Marine kapitein Jeerapol Wongwit, plaatsvervangend commandant van de Battle Squadron Training Division hanteerde tijdens de planning-vergadering de voorzittershamer. Het ligt in de bedoeling dat deze parade van Soi 6 naar school No. 8 op de Beach Road gelopen zal worden. Daardoor zal de Beach Road vanaf 06:00 uur voor alle verkeer afgesloten worden, de parade zelf begint om 09:00 uur.De armada zal door verschillende toeristische attracties vertegenwoordigd zijn, met bekende namen zoals Alcazar Show, Art in Paradise, Baan Sukhawadee, Cartoon Network Amazone Waterpark, Easy Kart, Frost Magical Ice, Love Art Park, Mini Siam, Nong Nooch Tropical Garden, Pattaya Elephant Village, Pattaya Floating Markt, Ramayana Water Park, Sanctuary of Truth, Sriracha Tiger Zoo en het Thai Village.

Deze parade markeert de 50e verjaardag van de Associatie van Zuidoost-Aziatische staten. De deelnemers kregen te horen dat hun wagens niet hoger dan 4,5 meter mogen zijn en de reclame in zowel de Thaise als in het Engels taal gevoerd moesten worden.

Eerder deze week werden er al verschillende activiteiten op een spontane wijze uitgevoerd, deze waren niet opgenomen in een speciale agenda, die nog uitgegeven moet worden.
Natuurlijk was de fotograaf van Olleke Bolleke erbij om enkele foto’s van dit spontane optreden te maken.

Kapitein Jeerapol bevestigde ook opnieuw dat de bootoperators en gerelateerde bedrijven het Bali Hai terrein gedwongen zijn om op 19-20 november hun nering te sluiten, want dan zou premier Prayut Chan-o-cha op de pier verschijnen om de scheepsparade aan te schouwen.

Met dank aan Olleke Bolleke