TIJDENS DE KOMENDE VERKIEZINGEN DEZE MAAND DIENT HET ALCOHOLVERBOD TE WORDEN NAGELEEFD

0
237

~DAT ZIT IN BESLOTEN VATEN~

(Daarover is al beslist)


PATTAYA:- Zoals gemeld door Thairath en andere Thaise mediabronnen, heeft de Thaise verkiezingscommissie officieel verklaard dat drankverboden moeten nageleefd worden en gelden voor verkiezingsdagen, inclusief vroege stemming op 16 en 17 maart 2019.

Volgens de Thaise wet is de verkoop van drank tijdens een verkiezing verboden. De verkiezingscommissie heeft aangekondigd dat zij deze wet onderschrijven en dat het vrijwel zeker is dat de verkoop van sterke drank tussen 06:00 en 06:00 uur van 16 tot en met 17 maart en op de 23e en 24e van maart verboden is.

Het is op dit moment niet bekend of bars, gogos clubs en restaurants wel of niet drank mogen verkopen voor en na deze tijden, dat zou van de lokale ambtenaren en instanties afhangen.

Als dit effectief is, betekent dit dat de populaire feestdag van St. Patricks een alcoholvrije dag in Pattaya zal zijn.

De Ierse Society of Pattaya heeft bevestigd dat de jaarlijkse parade gewoon doorgaat op de 17e op Beach Road en nodigt toeristen en de lokale bevolking uit om deel te nemen, ongeacht een mogelijke drankverbod.

Als dit effectief is, treft dit verbod niet alleen Thaise onderdanen maar ook de toeristen. In voorgaande jaren zou dit verbod niet van toepassing zijn in hotels of restaurants, maar de beperkingen zijn de afgelopen jaren aangescherpt.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PhotoStock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News