TIEN GEWELDDADIGE JONGENS RICHTEN ZICH TOT ÉÉN SLACHTOFFER, DE POLITIE WEET PRECIES WIE HET ZIJN!

0
321

~ZIJN MANNETJE KUNNEN STAAN~

(Zich goed kunnen verdedigen)


NAKHON PATHOM:- De politie aldaar heeft gezegd dat ze alle verantwoordelijke jongens kennen die een andere jongeman op straat hadden aangevallen, deze jongen was ontzettend dapper en vocht terug.

Het bleken allemaal leerlingen van één en dezelfde school te zijn, de politie heeft vanmiddag de leraren gevraagd of ze het niet erg vinden om ze allemaal naar het politiebureau te brengen om ondervraagd te worden.

Brave man fights off armed gang

Shocking CCTV footage shows the moment a man fights off armed gang

Geplaatst door ThaiVisa – The Nation Thailand News op maandag 11 juni 2018

De tien jongeren werden op beelden van een CCTV systeem gezien waarop het slachtoffer alle krachten verzamelde en zich niet zo maar gewonnen gaf.

Sanook News meldde dat de aanval plaatsvond voordat de politie de taak had op ‘riskante plekken in de buurt van onderwijsinstellingen te patrouilleren’. Dit moet gebeuren om 15.00 uur ’s middags en 07:00 uur in de ochtend.

De hoofdcommissaris van bureau Nakorn Pathom, kolonel Phaitoon Phitaktham vertelde dat hij precies wist wie ze allemaal waren en had leraren gevraagd om hen vandaag bij hem in het bureau te brengen.

Khun Phitatsana, de vader van het slachtoffer in dit geval – vertelde tegen de verslaggever van Sanook dat zijn zoon om 14.20 uur werd aangevallen. Hij werd om 15:30 uur door de schooldirecteur gebeld om te vernemen dat hij zoon in het ziekenhuis lag.

De jongen heeft enkele tientallen hechtingen omdat hij een aanzienlijke armwond bij de aanval had opgelopen.

In de CCTV is duidelijk te zien dat hij zijn mannetje stond, diverse keren wist hij de aanvallen af te slaan. Hij probeerde later een steen te gebruiken maar was te laat doordat zijn aanvallers wegreden.

Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: SanookNews