THE “CATWALK” VAN JOMTIEN BLIJFT VOORLOPIG NOG EVEN BESTAAN

2
537

~EEN PLAN DE CAMPAGNE MAKEN~

(Voor een goede voorbereiding zorgen)


PATTAYA:- Als alle plannen die de overheid van Pattaya uitbraakt bewaarheid worden, zou de “catwalk” van Jomtien binnenkort tot het verleden horen maar helaas, niets is minder waar, Pattaya heeft het plan om de kabelrommel boven de straten en soi’s van Pattaya stad boven die van buurtgemeente Jomtien te stellen.

Maar zoals Olleke Bolleke gezien had, was er in Jomtien wel een beginnetje gemaakt van anderhalve kilometer lang. Waarom er plots gestopt is, zal altijd een Thais vraagteken blijven, maar de kabelexploitant gaat nu wel binnenkort de schop op de Central Pattaya Road zetten, daar zal men met man en macht aan het werk gaan om de nieuwe in Amerika gefabriceerde elektriciteitskabels in de grond te leggen. Voor dit werkje is een begroting van 75 miljoen baht voorzien, dat zou dus moeten lukken, denkt Olleke Bolleke.

De werkzaamheden zullen naar verwachting in februari aanvang nemen en zouden binnen de termijn van 290 gereed moeten zijn, zou dat lukken, denkt Olleke Bolleke +5555

O, ja, nog wel even een kleine hint aan het Pattiaanse verkeer, houd er rekening mee, dat er vertragingen ten gevolge van deze graafwerkzaamheden zich voor zouden kunnen doen.

Met vriendelijke groet,
Olleke Bolleke

2 REACTIES

Comments are closed.