THAISE VROUW VERMOORD IN PHUKET, POLITIE ZOEKT HAAR GRIEKSE ECHTGENOOT

0
342

~NAAR ZIJN HIELEN OMZIEN~

(Vluchten)


PHUKET:- De politie is op zoek naar een Griekse man nadat een Thaise vrouw vermoord werd gevonden in Phuket. Gister in de namiddag werd de politie gebeld om naar een gehuurde kamer in het Cherngtalay-gedeelte van het eiland te komen, in de kamer vonden het het toegetakelde lichaam van de 44-jarige vrouw.Volgens de politie was de vrouw gekneveld en waren haar handen en voeten gebonden. Ze was al 4 of 5 dagen eerder overleden.

In de kamer was de airconditioning aangelaten en waren er tekenen van een worsteling. De vrouw had wonden aan haar voorhoofd en blauwe plekken op haar gehele lichaam gehad, zo schreef de reporter ter plaatse.

Het slachtoffer werd gevonden door de zuster van de vrouw, die direct contact opnam met de politie.

De zuster van de vrouw vertelde de politie dat haar 43-jarige Griekse man, genaamd Dimitrios Chakaropolous (naam getranscribeerd) jaloers was omdat zijn vrouw nog steeds regelmatig contact had met haar ex-man, waarvan de politie dit beschouwd als een mogelijk motief voor de moord.De verslaggever te plaatse meldde echter dat de Griekse man op 11 februari Thailand verlaten had om naar Griekenland te gaan.

Dit is een nieuwsbericht in ontwikkeling, meer informatie uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand dit verneemt.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Daily News