THAISE VROUW PLEEGT ZELFMOORD DOOR VAN DE SOMDET PHRA PINKLAO BRUG IN DE CHAO PHRAYA RIVIER TE SPRINGEN

0
411

~ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN~

(Onbeschaamd, resoluut)


BANGKOK:- Een Thaise vrouw van in de 20 tot 30 jaar wordt verondersteld zelfmoord te hebben gepleegd door vanochtend in alle vroegte van de Somdet Phra Pinklao-brug in de Chao Phraya-rivier gesprongen te zijn, zo verklaarde politie kolonel Narong Mankhong.

Reddingswerkers die reageerden op dit incident spoedde zich om half twee ’s morgens spoedde naar de rivier en stuurde boten de rivier op om de vermiste vrouw te zoeken, maar de reddingsactie bracht geen resultaat op, aldus kolonel Narong.

Het plan om duikers bij de zoektocht te gebruiken werd afgelast omdat de rivier te gevaarlijk was voor een dergelijke zoekactie als gevolg van eerdere stortbuien, en het feit dat op juist dat deel van de rivier veel grote boten passeerden, legde de kolonel uit.

Kolonel Narong verklaarde dat uit een eerste politieonderzoek bleek dat de onbekende vrouw een taxi uit het winkelcentrum The Sense Pinklao aan de Boromrajajonani Road naar het midden van de brug had genomen.

Nadat ze de rit betaald had, liep ze regelrecht naar de brug en sprong er zonder blikken of verblozen van, vertelde de ter plaatse zijnde politieagenten.

Een groepje jongelui namen later contact op met de politie omdat ze vermoedden dat de gesprongen vrouw hun vriendin was.

Ze vertelden de politie dat ze zich bij hun drinkgelag in het winkelcentrum had gevoegd voordat ze huilerig werd, klagend dat ze elkaar niet meer zouden zien, maar zonder om er verder op door te gaan.

Ze stond op van de tafel en verliet het feest, terwijl ze haar mobiele telefoon op de tafel achterliet.

Toen de vrouw niet terug keerde, werden ze achterdochtig en begonnen ze haar te zoeken, toen ze van de zelfmoord hoorde vreesde ze het ergste, zo besloot kolonel Narong.

In Thailand is een vrijwilligersorganisatie vertegenwoordigd, welke 24 uur per etmaal te bereiken is, voor mensen die in geestelijke nood verkeren en willen praten.
Als u geestelijke gezondheidszorg nodig heeft of iemand kent die dat nodig heeft. Neem dan contact op met deze organisatie Samaritans of Thailand, telefoon (Engels), 02713-6793 (Thais) of de hotline voor Thai02-713-6791se geestelijke gezondheid op 1323 (Thais ).

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Siamrath
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Siamrath