THAISE VROUW OVERLEDEN DOOR VOEDINGSSUPPLEMENTEN

0
273

~EEN BITTERE PIL SLIKKEN~

(Grote moeite ergens mee hebben)


PHREA:-Een Thaise mevrouw uit die provincie overleed nadat ze voedingssupplementen gebruikt had die haar een witte huid en grote borsten zou geven.

Ze kreeg daardoor een nierziekte, en overleed in haar badkamer voor dat hulp haar kon bereiken. Haar familie had een verjaardagspartijtje georganiseerd voor haar 35ste verjaardag, maar raakten bezorgd toen ze niet kwam opdagen.

De Thaise krant berichtte dat ze haar verjaardagstaart toch aan haar presenteerden … op haar crematie.

Wijitra Jantaphrom ‘Waew’ gebruikte de supplementen een paar maanden. Het zag er veel belovend uit in het begin. Haar balkonnetje groeide, en haar huid werd blanker. Ze was zo tevreden dat dat ze de capsules adviseerde aan haar vriendinnen.

Maar die vreugde duurde niet lang. Ze kreeg last van zwellingen in haar gezicht. Daarvoor ging ze naar het ziekenhuis, maar onderweg viel ze flauw. in het ziekenhuis constateerde men dat haar nieren het niet meer deden, vanwege die capsules.

Ze werd terug naar huis gestuurd, maar daar werd het erger. Ze raakte bewusteloos, en er was niemand om haar te helpen. Ze overleed in haar badkamer.

Artsen en apothekers waarschuwen tegen het aankopen van voedingssupplementen online, vooral als die gebruikt gaan worden voor dikke tetten, een witte huid, of een grote fluit. En ook afvallen kan je beter niet doen door pillen te slikken.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: KapookNews
Content: B. Botje in Noord Thailand
Bron: Kapooknews